De ce INȘEALĂ bărbații, în funcție de ZODIA lor

de ce inȘealĂ bărbații - INSEALA barbatii

Text de Alexandru Păunescu

De ce INȘEALĂ bărbații, în funcție de ZODIA lor. Cel mai neplăcut lucru într-o relație este în mod clar infidelitatea, bineînțeles în cazul în care nu ești cel care înșeală. Astrologia are multe aplicabilități, inclusiv în viața sentimentală și intimă. Astfel vom încerca să observăm care sunt semnele cele mai predispune la a fi infidele și care este motivul acestei infidelități.

Bărbatul Berbec: un cuceritor prin definiție, îi place flirtul pentru că este o provocare pentru el să cucerească cât mai multe femei. Fiind semn de Foc, are o sexualitate debordantă care nu este foarte bine ținută sub control. Guvernatorul acestui semn este Marte, prin urmare Berbecului nu îi trebuie un motiv întemeiat ca să înșele, o face doar de dragul amorului, să își dovedească virilitatea, să fie masculul alpha. Sunt pasionali și le plan interacțiunile fizice scurte dar intense, fără implicații emoționale, doar pentru satisfacerea nevoilor trupești.

Bărbatul Taur: în general este liniștit, iar odată ce își va găsi pe cineva care să iubească, rareori va înșela. Totuși există și acest risc, mai ales că Taurii sunt guvernați de Venus și le place tot ce e frumos, inclusiv un trup de femeie bine proporționat. Și acești nativi au dorințe fizice puternice, iar dacă sexul cu partenera de viață nu le conferă plăcerea dorită, atunci vor căuta satisfacerea în altă parte, însă nu vor renunța la partener. Fiind un semn de Pământ, Taurul are tendința de a avea relații stabile și de a-și aprecia partenerul, asta înseamnă că nu va renunța la relație doar pentru neîmplinirea lui sexuală, ci va căuta ale moduri de a o înfăptui.

Bărbatul Gemeni: fiind mereu în mișcare întâlnește foarte multe persoane, astfel încât îi este foarte ușor să calce greșit. În cazul lor nu se poate vorbi de o implicare sentimentală în aceste aventuri pentru că ele nici nu sunt premeditate, atunci când apare ocazia, Geamănul e vigilent și profită. Fiind guvernați de Mercur au un spirit aparte, jovial, știu cum să vorbească și au o tehnică a flirtului foarte bine pusă la punct. Sunt semn de Aer și asta presupune că emoțiile și sentimentele se află în plan secund, pentru ei aici fiind importantă distracția, experiența în sine, pentru că nu urmăresc o relație. Au o viziune foarte flexibilă asupra relațiilor de aceea nu li se pare o mare greșeală faptul că înșală, plus că deseori își ascund foarte bine urmele.

Bărbatul Rac: este introvertit, orientat spre sine și rareori înșală. El este familist și își pune familia pe primul plan, muncește pentru a ține totul în armonie și nu ar concepe viața fără persoana apropiată. De aceea, dacă în cadrul relației apar probleme de ordin sexual, Racul nu va reproșa partenerului acest lucru, ci va căuta să își satisfacă dorințele extraconjugal, dorința lui principală fiind menținerea relației pe care o are, deși face acest lucru într-un mod nu prea demn. Deseori din prea multă iubire se ajunge la situații excepționale, chiar el însuși este tolerant cu relațiile extraconjugale, dacă partenerul de viață continuă să fie în relație cu el. Motivele sentimentale sunt cele care primează, dacă un Rac nu se simte bine în căminul său va căuta liniștea în altă parte, dar nu va renunța la ceea ce are.

Bărbatul Leu: este tipul căruia îi place să strălucească, deseori își creează o imagine de cuceritor, șarmant, bine dotat din toate punctele de vedere. Îi plac luxul, extravaganța, jocurile iar o relație anostă nu îl va putea ține în loc. Preferă o experiență sexuală intensă, inedită, jocurile sexuale îl atrag, iar dacă partenerul nu se ridică la nivelul așteptărilor atunci Leul se va duce, fără se ezite, în patul alteia. Însă dacă au o căsătorie exemplară, o viață socială activă, atunci va face tot ce este necesar pentru ca relația lui să fie un exemplu și își va înfrâna impulsurile sexuale. Totul ține de imagine, de cum vrea el să se prezinte în societate. Fiind semn de Foc, guvernat de Soare, Leii vor să iasă în evidență prin orice, indiferent dacă natura acestui aspect peste pozitivă sau negativă.

Bărbatul Fecioară: are o sexualitate limitată, nu vrea să experimenteze, deseori își începe viața sexuală târziu, iar relațiile lui sunt puține dar de lungă durată. Urăște enorm minciuna, și ce este o aventură, dacă nu o minciună? Ar înșela dacă igiena partenerului nu ar fi conform standardelor sau partenerul are pretenții mult prea mari și fantezii, pentru că Fecioara preferă sexul clasic, fără tot felul de surprize. Dar nu prea înșeală, pentru că dacă nu îi convine relația în care se află atunci nu are nici un motiv să mai stea și o va încheia, bine-înțeles în urma unei lungi discuții pe acestă temă. Din acest punct de vedere bărbatul Fecioară este cel mai fidel partener, având un cod moral foarte strict, de la care rareori se abate, doar sunt semn de Pământ. Mercur fiind guvernatorul lor îi face să sesizeze imediat infidelitățile partenerului.

Bărbatul Balanță: preferă ieșirile, socializarea, dar totul se limitează doar la nivel conversațional pentru că nu prea pun în practică dorințele sexuale. Au o sexualitate bine proporțională, nimic excepțional, pentru că lor le plac lucrurile clasice. Vor ezita mereu când vine vorba de a înșela pentru că le este teamă de consecințe. Ei sunt guvernați de Venus, le place frumosul, proporțiile corpului feminin, dar rămân doar la contemplarea acestui peisaj, nu doresc să atingă pentru a nu deteriora. Sunt semn de Aer și asta le potențează partea rațională, făcându-i să se gândească la evoluția relației în care se află. Dacă este să înșele o fac pentru a lua contact cu al trup, alt gen de frumusețe, e mai mult ceva personal pentru că nu se vor mândri cu acest fapt, iar în urma acestui fapt au mustrări de conștință.

Bărbatul Scorpion: este foarte pasional, are o sexualitate puternică și intensă, uneori deviantă. Pare a fi tipul care înșeală, dar nu este așa. Odată ce a găsit persoana potrivită va face o adevărată obsesie pentru ea, iar nimic din jur nu-i va atrage atenția, nimic nu-l va satisface în afară de acea femeie. Tocmai acest atașament nu îi permite să calce strâmb, el este guvernat de Pluto, dar aici energia este direcționată spre interior, spre relație. Este semn de Apă și își creează legături de dependență față de partener. În rarele cazuri când înșeală este ceva pur sexual, fie are o fantezie pe care partenera nu o acceptă, spre exemplu relație sexuală cu mai mulți parteneri, fie nu este satisfăcut și astfel apelează la acestă metodă, dar care nu este decât o cale de eliberare sexuală, pentru că mereu va reveni la relația sa.

de ce inȘealĂ bărbații - 44839cb4 1 150x150Citeste si: Bărbații preferă FEMEIA GOALĂ, doar în PATUL lor

Bărbatul Săgetător: este la fel de activ ca și celelalte semne de Foc. Totuși sexualitatea lui este mai cizeltă, nu alege să înșele cu oricine, are standarde destul de rafinate și este pretențios. Deseori își ascunde foarte bine aventurile și de aceea înșală doar când este plecat la mare depărtare de casă și alege persoane necunoscute, care să nu îi poată periclita statutul. Nu are un motiv anume, o face doar pentru distracție. Guvernatorul acestui semn este Jupiter care amplifică nevoile sexuale, fanteziile, pulsiunile ce îl fac pe Săgetător să nu mai știe de el, să-l ia valul și să calce strâmb. E un aveturier căruia îi place să exploreze, indiferent de domeniu, iar când vine vorba despre plăcerile lumești are tendința să exagereze mult.

Bărbatul Capricorn: sobru la prima vedere, orientat spre carieră și succes profesional. Are o sexualitate medie, experiențele lui sexuale trebuie să fie calitative nu cantitative, iar dacă partenera nu se ridică la nivelul așteptărilor atunci va alege o escapadă. Este un semn de Pământ și are nevoie de stimulare fizică, are nevoie de satisfacerea nevoilor fizice, de care nu se poate lipsi. Însă, oricât de importante ar fi acestea, Capricornul nu renunță la ceea ce este al lui, mai ales dacă vorbim și de căsătorie. Guvernat fiind de Saturn are tendința de a fi rece și dur în relație, dar stabil și rareori alege despărțirea, însă compensează lipsurile relației prin alte metode, pe care nu le ascunde.

Bărbatul Vărsător: face parte din semnele de Aer și are o viziunea foarte libertină asupra relațiilor și a manifestărilor sexuale. El niciodată nu va spune că este într-o relație pentru că nu considera asta. Pentru el acestea reprezintă interacțiuni și experiențe, nu se simte cu nimic legat de partener, nu își asumă responsabilități, de aceea îi este foarte ușor să înșele, însă nu pentru el nu este ceva grav, ci ceva firesc. Este guvernat de Uranus și nu îi plac constrângerile și limitările de aceea este printre zodiile cu gradul cel mai ridicat de risc pentru infidelitate.

Bărbatul Pești: mereu boem, tandru și emotiv rareori își manifestă sexualitate în afara relației în care se află. Pentru el este important contextul emoțional în care se desfășoară actul în sine, iar datorită acestui fapt nu are aventuri. Preferă să se dedice unei singure persoane și așteptă același lucru. Singurele situații în care acest nativ poate greși, sunt momentele de confuzie, cauzate de diverși factori precum alcool, droguri sau emoții puternice. Este guvernat de Neptun și astfel își concentrează atenția spre viața lăuntrică. Fiind semn de Apă importante sunt sentimentele nu satisfacerea nevoilor de ordin sexual.

După cum se observă, semnele de Foc și Aer au o predispoziție mai mare spre a fi infidele, decât semnele de Apă și Pământ. În acest caz am vorbit despre plasarea Soarelui în zodii, dar Marte este cel care ține de sexualitate și manifestările ei, astfel ar fi indicat să vedeți unde este plasat Marte la data nașterii partenerului. Dacă este în semne de Foc sau Aer atunci există un risc spre infidelitate. Cea mai sigură metodă rămâne analiza astrogramei natale.

de ce inȘealĂ bărbații - De ce IN  EAL   b  rba  ii 1

Un studiu realizat de site-ul Gleeden.com prezintă cele mai predispuse zodii spre infidelitate, la acest studiu au participat 2083 de respondenți.

Rezultatele confirmă în foarte mare măsură informațiile deja prezentate și observăm că pe primele locuri se situează Săgetătorul (cu 16 procente), Gemenii, Berbecul și Vărsătorul. Acestea sunt semne de Foc (Săgetător, Berbec) și Aer (Gemeni, Vărsător). Balanța și Leul, deși sunt zodii de Aer, respectiv Foc, au un procent mai mic.
La finalul clasamentului se află Fecioara, Scorpionul și Peștii. Deci semne de Pământ și Apă.

Analiză oferită de Astro-Psi

foto: media.obiectiv.info

de ce inȘealĂ bărbații - uranus1 150x150

 

Citeste si : URANUS – Se apropie un nou ciclu de RETROGRADARE

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.