De ce moare o RELAŢIE?

- 13514443 1097454930320025 717972194 n

De ce moare o RELAŢIE? Care sunt cele mai multe plângeri în materie de cuplu şi iubire? Dacă faci rapid în minte un exerciţiu de memorie, ai să vezi că în dragoste cele mai multe reclamaţii în amor sun cele legate de infidelitate şi responsabilitate. Ce uităm să facem când avem o relaţie?- Lovers Images 11 1024x683

  • Regula lui MERGE şi AŞA. În dragoste şi în război, totul e permis! Dacă funcţionezi după regula asta, e ca şi cum tocmai ai pierdut marele Premiu al iubirii, fără prea mult efort. În dragoste, „clienţii” nu trebuie să gândească aşa.  Merge să nu mai am grijă de mine, oricum am o relaţie. Nu îmi asum responsabilităţi casnice, am o iubita, face ea!
    Sunt cel puţin două lucruri pe care dacă le gândeşti, eşti într-o mare eroare!
  • Regula VÂNĂTORULUI. Infidelitatea este, printre altele, unul dintre cele mai întâlnite motive de separare în iubire. Suntem educaţi de mici că familia eate formată exclusiv din mamă şi tată. Ne place asta, dar călcăm strâmb la prima ocazie!  Observaţi că NU spun: bărbaţii calcă strâmb. Şi femeile o fac în aceeaşi măsură. Diferenţa este că bărbaţii culeg și alte flori, dar trag spre casă, în timp ce femeile au tendinţa de a pleca spre „orizontul” cel nou. Care este soluţia? Comunicare, comunicare, comunicare. Da, știu, greu de făcut. Fii realist(ă),  nu-ţi fă iluzii. Un infidel cronic nu poate fi vindecat doar prin comunicare. Organizează o seară romantic-comunicativă, ai o şansă în plus să înţelegi nevoile sexuale ale partenerului/ partenerei.
  • RIGIDITATE– cele mai multe reclamaţii în amor vin pe fondul încăpăţânării partenerului. Şi bărbaţii şi femeile se plâng de faptul că celălalt este inflexibil. Ea nu vrea să trăiască mai periculos, el nu vrea să fie mai atent cu ea şi cu casa, el vrea la dreapta, ea vrea la stânga! Şi niciunul nu cedează! Păi şi ce facem? Blocaj definitiv! În iubire ca şi în carieră este de preferat să fii adaptabil. Viaţa nu este o carte scrisă deja, e rolul tău să pui mâna şi să îţi „redactezi” propria traiectorie. Nu te încăpăţâna! Încearcă să vezi şi alte perspective. Poate le găseşti  mai interesante. Merită. Iubeşte!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.