De ce ne pasă de gura lumii?

De ce ne pasă de gura lumii? - POMELO 20150814173800 save2

De ce ne pasă de gura lumii? Unii ar zice că nu e cazul și că oricum este o prostie să îți organizezi viața după ce spun unii și alții. Tind să le dau dreptate, dar încerc să ma gândesc că poate nu exista dreptăți sau adevăruri absolute. Am crezut mereu în echilibru, poate de aici si poziția mea mai rezervată.

In viață, nu e doar despre noi, este despre cei pe care îi avem lângă, este despre locurile și oamenii cu care interacționăm zi de zi. Să te dai viteaz și să spui că nu dai doi bani pe gura lumii, mi se pare curajos..dar nu foarte înțelept. E inaplicabil, trăim cu toții în aceeași lume, nu?

Evident, nici să stai să te gândești în fiecare clipă ce să fac ca să nu superi, nu e nici asta o soluție. Mai ales că întotdeauna o să fie doamne și domni care să spună despre tine lucruri neadevărate. Da, și asta este o lecție pe care trebuie să o înveți, înainte să ai dezamăgiri pe care să le duci cu lacrimi și suspine. Întotdeauna cineva de va pune la zid, în mod gratuit, n-ai ce face!

Am ajuns la concluzia că unii oameni pot să fie o mare dezamăgire, mai ales dacă ai așteptări. Și să nu credeți că pe lumea asta o să primiți mereu dreptatea care vi se cuvine. E atât de actual să mori cu dreptatea în brațe, încât nici nu știu de ce mă mai mir uneori.

Despre oameni și părerile lor se pot spune multe, dar ți-aș da un sfat, verifică totuși  informațiile. Dacă tot țineți la părerea lumii, poate e bine să verificați și dacă ce zice gura lumii e adevărat. Am întâlnit atât de multe victime ale oamenilor specializați în manipulări și intoxicări, încât am ajuns să cred că sunt mulți, foarte mulți. Adevărul este noțiunea care va rămâne în istorie, dar până la istorie…ai e trăit aici, pe Pământ!

Închei prin a spune că ar trebui să ne intereseze gura lumii, fix pînă la punctul în care trebuie să știi cum să te aperi și mai ales …de cine! Restul să fie la ei acolo, după suflet. Oricum, țineți minte – „Vor exista mereu oameni care te vor răni, așa că trebuie să îți păstrezi încrederea și doar să ai mai multă grijă în cine ai incredere și a doua oara.” Jose Garcia Marquez

Foto: Elena Hirtan

De ce ne pasă de gura lumii? - femeiural 150x150Citeste si: Când ți-ai aruncat ultima dată viața la gunoi?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.