De ce nu abandonez!

- Fotor 1436215369637741

 

De ce nu abandonezi? M-am uitat in oglinda. Pentru ca nu-mi permit, sau poate sunt si prea capoasa sa renunt. Azi e cald, e foarte cald. Ma simt complet scoasa din joc. O galeata cu gheata, va rog! As vrea sa fiu oriunde altundeva, dar sunt in masina si sunt 475 de grade. Azi am chef doar sa scriu. As sta pe plaja si as scrie. Prostiile mele. Ale mele si dragi mie. Unii ma critica ca ma dau scriitoare. Gresit! Scriu pentru mine si pentru voi, cei care va bucurati cand suntem impreuna. Nu renunt pentru ca inca ma agat de sperante si proiecte. E o chestiune de supravietuire a sufletului.- Fotor 143621536963774

Nu-s doar pamanteana si pragmatica. I need to fly, dream and be human. Azi mi-am propus sa nu uit: fiecare dintre noi duce o lupta, o lupta despre care doar noi stim. Asa ca : fii bland!

Dedicat celor care promoveaza doar rautatea si trufia!

Live & Believe

Photo: Elena Hirtan

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.