[VIDEO] De ce te iubesc?

iubesc - teiubesc

[VIDEO] De ce te iubesc? În povestea noastră de iubire, vine un moment în care trebuie să ne uităm în ochii celui/celei pe care îl/o iubim și să îi răspundem la o întrebare venită din suflet: „Tu de ce mă iubești pe mine?„

În mod normal, atunci când iubești pe cineva, întrebarea de mai sus este cea mai simplă și frumoasă provocare pe care o poți primi. Eu te iubesc pentru fiecare respirație pe care mi-o dăruiești. Eu te iubesc pentru mesajele de la 3 dimineața, când îmi scrii cu atâta dor și iubire, sperând ca totuși să nu mă trezesc chiar atunci, doar ca să îmi poți face tu dimineața mai frumoasă. Eu te iubesc pentru că tu mă faci cu adevărat să fiu un om mai bun. Pentru că în brațele tale cunosc raiul, cunosc dulcele iad, cunosc fericirea așa cum nu credeam că există.

Citește și: N-aș vrea să plec din lume fără să-ți mai fi spus că te iubesc…

Te iubesc pentru săruturile tale cu parfum de salcâm. Pentru mușcăturile de pe umăr și piept și suflet care îmi confirmă iubirea ta. Te iubesc pentru clipele de dimineață, când, cu părul răvășit, ochii abia mijiți, caldă precum un vulcan, îmi dărâmi perdelele din casă doar ca să aduci razele soarelui înăuntru. Când tu ar trebui să știi deja că ești soarele din casa și sufletul meu.

Îți iubesc fiecare colț, fiecare zbatere. Tot ce ești tu.

Cam aceasta este și esența clipului de mai jos. Tratat într-o manieră funny, dar care spune un adevăr pe care cu toții trebuie să nu îl uităm nicio clipă: să spunem cât mai des te iubesc oamenilor pentru care simțim asta. Este ca o binecuvântare, ca o mângâiere pentru ei.

Ca și când sufletul ar începe să toarcă.

Sursă foto: gesturi.ro

iubesc - poezie 150x150Citeste si: Poezia zilei: Marin Sorescu – Am zărit lumină!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.