De ce uită bărbații?

De ce uită bărbaţii? - 17437967 1334411903306260 2352332435305267200 n

De ce uită bărbaţii? Mă trezesc de câteva zile cu Idris. Înafara de ziua de luni, când m-am trezit la 6.30 ca să fug la un mediatraining, în rest m-am trezit odată cu el. La mine e aşa: îmi dau puloverul de pe ochi, urăsc lumina, e semnul că trebuie să mă dau jos din pat, când eu aş mai fi dormit o tură…

El e în patru labe, în pat,  în pijamaua indigo. E 8.30 și el râde ca o rață  şi se prăbuşeşte peste mine, ca într-o declaraţie de iubire …de neegalat. Mă pupă de câteva ori şi începe să se alinte. Ăsta e elixirul de dimineaţă, căci despre îmbrăţişarea de dimineaţă v-am spus deja aici –  Îmbrățișarea de dimineață

După această porție pură de iubire,  te poţi bate cu oricce și cu oricine, așa că ai energie să mergi la job, să stai în ședințe, să faci plăți și planuri de viitor. Faci în fiecare zi asta, până când te bagi  din nou lângă el în pat. Când mai cresc pe, la 7 ani, am văzut la nepotul meu, Tudor, încep să nu mai accepte așa ușor partea cu drăgălitul în public. „Hai că mă faci de ras”, cam ăsta e mesajul. Și tu așa l-ai mai lua la ronțăit!

Citeste si: Cel mai urât păcat modern? Trăim prin comparație!
La maturitate trebuie să ajungi la înţelepciunea de a cere dovezi de iubire. De unde să știe el că tu ai nevoie de afecțiune? Nu știu exact de ce bărbații nu mai dau atât de ușor când se fac mari, mai ales că ştiţi și voi că  femeile au nevoie mereu de confirmarea iubirii. Femeia nu are nevoie de dovezi zilnice, să nu fim absurzi, dar din când în când credința noastră în iubire se clatină. Defect de construcție, poate! Nu o dată aţi auzit bărbaţii plângându-se, in timp ce se spuneau: „Hai mă iubito, ţi-am mai spus că te iubesc. Ce s-a schimbat?”
Şi uite aşa ne uităm că atunci când suneti mici daţi dragoste gratis, iar apoi deveniţi zgarciți în iubire. Culmea e că strategia cu iubirea  e și cea mai simplă.  Nimic nu stinge mai repede o femeie supărată decât o dovadă de iubire, fie că vorbim de o floare, un zambet, o îmbrăţişare sau un sărut! Doar să știm că încă sunteți acolo…Vreți să râdeți puțin? Asta apropo de faptul că suntem tare diferiți…


De ce  uită bărbații când se fac mari? Cine știe, poate că viața ne ia ce avem mai frumos, sinceritatea în iubire sau poate pur și simplu suntem prea alergați ca să mai avem timp de emoții. Oricum ai da-o, nu sună bine! In concluzie, „nicio femeie nu doreste sa fie purtata de un barbat; ea doar vrea ca el sa vrea sa o faca.” (Elizabeth Peters)
Foto: Lucian Popescu

 

De ce uită bărbaţii? - 17438901 275385899572033 6443305840060399616 n1 150x150Citeste si: Ce NU isi mai permite o femeie după 40 de ani?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Timite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.