Tu ce faci de Revelion? 4 oferte care te îmbie să iți faci bagajul

de revelion - de Revelion 1024x489
Galerie Foto

Tu ce faci de Revelion? 4 oferte care te îmbie să iți faci bagajul. Ne apropiem cu paşi repezi de luna noiembrie. Habar nu am când a trecut şi anul asta. Parcă viaţa vrea să ne demonstreze că e pe repede înainte şi ea. Un vortex de sentimente, lucruri de făcut şi planuri de viitor. M-a întrebat cineva de curând ce fac de Revelion. Aproape că am ramas fără vorbe. Nu -i prea devreme, am întrebat eu… sigură fiind că mai esteeee timp.

Mi-am dat seama mai apoi că noiembrie bate la uşa şi ar fi cazul măcar să începem să ne informăm. Eu aşa fac mereu când e vorba de Revelion, las pe ultima sută de metri şi după mă întreb de ce nu m-am organizat mai din timp. De data asta prietenii de la J’info Tours au venit cu patru oferte care mie mi-au luat ochii. Vă spun cinstit, aş pleca în oricare din aceste patru destinaţii:

de revelion - de Revelion 2 1024x615

DUBLIN – Vrei să mergi la Festivalul de Revelion din Dublin? Vei descoperi prima dată partea de nord a oraşului unde putem admira adevărate monumente arhitectonice: GPO (General Post Office), O’Connel Street, Custom House, Phoenix Park – cel mai mare parc public din Europa. Ne îndreptăm în partea de sud, un pic mai sofisticată: Georgian Square, Merrion Square – unde se găseşte casă lui Oscar Wilde. Nu departe de aici se află casă lui Bram Stoker – celebrul autor al cărţii “Dracula”. Se vizitează apoi celebrul Trinity College. Vis-a-vis de Universitate se găseşte Castelul Dublin şi două catedrale anglicane.de revelion - de Revelion 3

DUBAI – Să trecem în 2017 în Dubai? Dubai, un oraş fascinant, tradiţional şi modern în acelaşi timp. Se vizitează Moscheea Jumeirah, World Trade Center – Turnurile Emiratelor, cele mai înalte clădiri din Orientul Mijlociu şi Europa, Golful Dubai şi Muzeul din Dubai, precum şi cea mai veche parte a oraşului – Bastakia , unde încă mai pot fi Admirate vechile case ale negustorilor bogaţi . Se continuă vizita cu Muzeul din Fortul Al Fahidi, vechi de peste 2 secole . Nu va fi ratată ocazia de a petrece puţin timp în piaţa materialelor textile sau de a face o plimbare pe canal cu “abra” spre bazarurile de condimente şi de aur.

de revelion - de Revelion 1024x489

AMERICA DE SUD – Un Revelion la Rio de Janeiro? Cum îţi sună? Rio de Janeiro este oraşul carnavalurilor, faimos pentru plajele sale. Turul începe pe celebra plajă Copacabana şi apoi Ipanema cu obiective în zona istorică: Biserica Candelaria – catedrala modernistă, Teatrul Municipal, atracţia inedită este Tramvaiul Bondinho care pleacă din piaţă centrală şi trece printr-un apeduct în stil român, stadionul Maracana cu cel mai mare număr de locuri din lume.

Citeste si: Oamenii din Zanzibar, fotografii de poveste. Bun venit in raiul culorilor!

de revelion - de Revelion 4

ZANZIBAR – Frumuseţea peisajelor, farmecul răsăriturilor şi a apusurilor de soare de la Oceanul Indian, plajele cu nisip alb, perdeaua de palmieri ce străjuieşte plajă sunt ingrediente perfecte pentru un sejur romantic.Este cunoscută mai ales pentru plajele frumoase de nisip, recifurile de corali, şi istoria Oraşului de piatră (Stone Town) – care se spune că este singurul oraş antic încă în viaţă din Africa de Est. Plajele în Zanzibar reprezintă un adevărat „paradis” cu pitoreşti satuce pescăreşti unde viaţa a rămas necomplicată şi frumoasă. Aici, peste 25 de zone de plajă în Zanzibar sunt atât de liniştite şi de izolate, unde singurul sunet care se tot repetă este murumurul oceanului. Vezi aici fotografii superbe din Zanzibar!

foto-  Dragos Stoica/ emirates247.com/ireland.com

de revelion - Bucure  tiul ar vorbi 2 150x150Citeste si: Dacă Bucureștiul ar vorbi, oare ce ar spune?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.