Decoraţiuni pentru Sărbătorile de Paşte

Decoraţiuni - pizap

Decoraţiuni pentru Sărbătorile de Paşte. După o curăţenie generală, amenajarea specială a locuinţei face ca atmosfera de Paşte a îşi intre în drepturi. Aşa că, pe lângă tradiţiile româneşti, bucură-te şi de ideea iepuraşului de Paşte, a decorării casei în spiritul sărbătorii primăverii. Iată cum poţi să-ţi înfrumuseţezi căminul.

 

Decoraţiuni pentru uşă

Ideea decorării uşii de la intrare este extrem de frumoasă, aşa că putem profita de ea chiar şi de Paşte, nu doar de Crăciun. Joacă-te cu ceilalţi membri ai familiei şi realizaţi decoraţiuni cu elemente specifice: ouă, puişori, iepuraşi, fluturaşi, flori. Poţi agăţa ornamentele atât pe uşă, cât şi pe perete.

Decoraţiuni - pizap

Decoraţiuni - pizap

Decoraţiuni - pizap

Vaze inedite cu flori

Asează florile în recipiente haioase. Poţi folosi cizme colorate de cauciuc, găletuşe, borcane frumoase din sticlă sau orice alta idee năstruşnică ce-ţi trece prin minte. Poţi adăuga ouă colorate în vase transparente.

Decoraţiuni - pizap

Decoraţiuni - pizap

Citeşte şi: 10 ustensile ingenioase în bucătărie

Asează ouale în vase speciale

Renunţă la banalele boluri şi coşuleţe. Poţi pune ouăle de Paşte în bomboniere sau platouri drăguţe pe care le poţi decora.

Decoraţiuni - pizap

Cumpără lumânări în forme haioase

Decorează casa cu lumânări colorate în formă de ouă sau iepuraşi. Le poţi pune pe masă sau în diverse locuri din living.

Decoraţiuni - pizap

Umple casa de iepuraşi

Găseşti în magazine iepuraşi din ceramică, sticlă, hârtie sau plastic, mai mici sau mai mari, albi sau coloraţi.

Decoraţiuni - pizap

 

Decoraţiuni - bucuresti 71750200 150x150Foto: pinterest.com

Citeşte şi: 5 plante care purifică aerul din casă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem şi pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.