Delia a lansat videoclipul piesei „Cine m-a făcut om mare„ !

Cine m-a făcut om mare - delia

Delia a lansat videoclipul piesei „Cine m-a făcut om mare„ ! Una din piesele anului fără doar și poate, cu zeci de mii de vizionări pe Youtube, hitul „Cine m-a făcut om mare„ are, de ieri, și un videoclip oficial.

La doar o zi de la lansare, „Cine m-a făcut om mare are deja aproape 500.000 de mii de vizualizări „«Cine m-a facut om mare» este o piesă scrisă într-un moment sensibil. E pentru copilul Delia, pentru fetiţa care îşi dorea să fie om mare. Ea creşte… şi îşi dă seama că partea cea mai frumoasă a vieţii a trecut deja şi vrea înapoi la copilărie. Confortul copilăriei, căldura mamei, lipsa oricărei griji, entuziasmul tipic vârstei, inocenţa şi totodată curajul nebun sunt lucruri de care la maturitate nu uiţi“, spune Delia.

„E un cântec trist, la care recunosc…mi-a dat o lacrimă când l-am scris. Cumva e un cântec de dragoste în care îţi doreşti ca persoană iubită din prezent să îţi suplinească nevoile şi cum de fapt nimeni nu poate să fie ca mama şi ca tata“, completează ea. „Îmi hrănesc sufletul cu părţi din mine mai vechi. Le reactivez atunci când mă simt om prea mare. Am plâns când am compus melodia «Cine m-a făcut om mare».

Eu nu pot să fiu decât subiectivă. Mie îmi place să cred că nu am fost un copil problemă, cred că am fost neînţeleasă“, a mai zis Delia la finalul lunii septembrie. „Cine m-a făcut om mare“ este una dintre cele mai îndrăgite melodii de pe albumul „Deliria“. Piesa a adunat zeci de coveruri cu zeci de mii de vizualizari pe YouTube, în concerte fiind cântată la unison cu toţi cei aflaţi în public.

Sursă foto: atelieruldeștiri.ro

Citește continuarea pe Adevărul.ro

Cine m-a făcut om mare - Copiii nu   tiu 150x150Citeste si: Copiii nu știu semnificația lui IERI

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.