Delia Matache, mesaj dur la adresa bătăușelor de la Ploiești

Delia Matache - deliamatache

Delia Matache, mesaj dur la adresa bătăușelor de la Ploiești. Faptul că violența în școli nu mai este de mult doar un caz izolat este dovedit și de imaginile și filmările din ce în ce mai dese ce sunt postate pe rețelele sociale. Ultimul caz, cel al tinerei de 14 ani din Ploiești bătută și umilită de două adolescente de 15 ani, în timp ce o mulțime de colegi se uitatu nepăsători, a revoltat o țară întreagă.

Citește și: Delia, război pe Facebook. 

Delia Matache, una din cele mai nonconformiste și iubite artiste de la noi, nu a rămas nepăsătoare la acest ultim scandal, postând pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj dur: ”Suntem animale și facem spectacol din asta. Ne mai și filmăm. Să nu faceți copii, fetelor!! PS: Am spus ”suntem” pentru că sunt sigură că specimene de genul sunt o mulțime! #pacenouă și multă terapieee”, mesaj la care a atașat și filmul extrem de violent al bătăii.

Delia Matache - Screenshot 215

Sursă foto: libertatea.ro, Delia Matache Facebook.

Delia Matache - Screenshot 214 150x150Citește și: Kate Middleton, alături de victimele atentatelor de la Londra

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.