Delia MATACHE, cea mai bine plătită artistă din România !

Delia - delia matache

Delia MATACHE, cea mai bine plătită artistă din România ! Când spui Delia, spui poate cel mai în vogă artist român al momentului. Care lansează hituri după hituri, care este prezent în unul din cele mai importante showuri de televiziune. Care umple sălile de concerte și orașele unde cântă.

Ca atare, nu este nicio surpriză pentru nimeni că Delia Matache este și cel mai bine plătit artist român al momentului. Cel puțin din punct de vedere al drepturilor de autor, asta conform ultimelor date furnizate de cei de la CREDIDAM (Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți).

Conform topului realizat de CREDIDAM, Delia a fost, de departe, cea mai difuzată solistă în perioada 1 octombrie 2015- 31 martie 2016, aceasta reuşind să câştige 15.000 de euro în numai şase luni, scrie „Click“. Connect-R ar fi dobândit 14.500 de euro, Alex Velea în jur de 11.000 de euro, Andra a câştigat 10.000 de euro, iar Shift şi Smiley 9.500 de euro. DJ Sava a primit 8.700 de euro, Loredana a câştigat 7.400 de euro, Randi a dobândit 5.800 de euro, iar Carla’s Dreams 5.500 de euro.

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de activitate, CREDIDAM a organizat Ziua Porților Deschise, prilej cu care a prezentat publicului larg noul sediu. Participanții au putut cunoaște pașii pe care îi are de urmat un artist din momentul înscrierii ca membru.

Sură foto: mb-radio.org

Citește continuarea pe: Agerpres.ro

Delia - delia concert welcome to deliria 2016 6661 768x512 1 150x150Citeste si: Delia Matache – da, mamă, ești un model !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.