Delia Matache – da, mamă, ești un model !

delia matache - delia concert welcome to deliria 2016 6661 1024x683

delia matache - 11903803 10207778919699687 4851904417865124386 n 3 150x150Text de Ionut Iancu 

Românii, când se plictisesc, au un talent aparte. Acela de a se scoate singuri din starea asta, inventând sau participând la pseudo scandaluri, pe teme ce te lasă cu gura căscată. Cum politica dâmbovițeană este într-o pauză, cum fotbalul e abia la început de sezon, ce și-au zis românii: să ne certăm pe bucile marca Delia Matache.

Și de aici până la o controversă națională nu a mai fost decât un singur pas. Nu, controversa nu este despre cât de bine cântă Delia cu fesele ei ferme, ci de ce și le expune în felul în care o face. Și mai ales, de ce dă mesaje atât de libertine către tineretul ce se uită la ea ca la un model.

Am tot scris și eu și alții despre ipocrizia incredibilă în care mustește societatea de la noi. Mai ales pe tema sexualității, senzualității, a nudității. Hai, ce să ne mai învârtim pe lângă cuc, da, despre sex vorbim. Românul este acel tipar de om ce stă o noapte întreagă și se masturbează uitându-se la filme porno, pentru ca dimineața să vină și să îți spună cât de imorală este societatea în care trăim, cât de mult s-au pervertit lucrurile și altele de acest gen. Delia Matache nu este nici primul, în mod clar nu va fi nici ultimul artist care va miza pe sex atunci când contextul îi va permite asta. Dar cred cu tărie că Delia Matache este chiar ultimul artist pe care să îl poți acuza că nu este un model. Fata asta a făcut Conservatorul, știe să cânte la instrumente pe care unii dintre noi nici nu știm să le pronunțăm numele și, mai presus de toate, știe să facă show.

Show total. Iar recunoașterea acestor lucruri vine și din faptul că ea, Delia Matache, va cânta în deschiderea unuia din cele mai așteptate concerte din Europa de Est, cel al Rihannei, de la București, de pe 14 august. Și da, Delia ar trebui să fie un model pentru multe dintre voi, femeile care citiți aceste rânduri. Învățați să vă iubiți, să vă apreciați, să fiți conștiente de senzualitatea, de sexualitatea voastră. Să fiți mândre că sunteți femei și să nu lăsați pe nimeni care ar vrea să vă inhibe, să reușească asta.delia matache - delia123 1024x576

Cât despre tine, Delia Matache sau Deliria, keep it up. Și să ai noroc de fese ferme, sau cur, cum îți place ție să spui, mulți ani de acum înainte, spre ciuda și invidia bocitoarelor de serviciu. Căci vocea și talentul sigur nu ți le va putea nega cineva.

„În cazul meu, nu pot spune că am ce să cenzurez în “uşor iubitul meu că se rupe patul!” Nu-i nimic mură-n gură, nimic ruşinos în a sări în pat! Nu mai săriţi în pat! Mesajul e clar şi evident! Pentru cei ce înţeleg mai mult decât ce zice versul, sorry, păcătoşilor! Cine va pune să va gândiţi la prostioare? Deci textual nimic de cenzurat până acum. Bon! Ştiţi cum se zice? Că dacă dai din fund baby ai tot ce vrei! Cenzureaz-o pe asta!  E doar o vorba!„ (Delia Matache – Sereniti.ro)

Ce facut Delia…de si-a pus din nou conservatorii in cap? A filmat videoclipul asta care este considerat vulgar. Voi ce credeti?

Sursă foto: Sereniti.roinfomusic.ro

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.