Delia, război pe Facebook

Delia - deliamatache

Delia, război pe Facebook. Într-o lume a rețelelor social media, unde a avea Facebook, Twitter, blog și Instagram este o obligație existențială, era normal ca și artiștii să se adapteze și să facă din conturile lor oficiale cel mai util instrument de marketing.

Delia Matache este unul din exemplele așa da din showbiz-ul românesc în ceea ce privește activitatea pe rețelele sociale și interacțiunea cu fanii. Fie că vorbim de Twitter, Facebook, șamd, Delia are grijă ca tot ceea ce se postează să fie cu adevărat extraordinar, să creeze ”buzz” și să îi atragă pe oameni alături de ea. Astăzi, însă, artista a avut o altă problemă și a apelat atât la cei de la Facebook, cât și la ajutorul fanilor: paginile false ce îi poartă numele și faptul că cei de la Facebook nu fac nimic pentru a le închide.

Citește și: [VIDEO] Delia își dezvăluie intimitatea pe vlog-ul surorii ei

”Hey, Facebook, câte reclamații trebuie să facă echipa mea către voi ca să închideți paginile false cu numele meu / care se pretind a fi eu? Una din ele chiar a avut tupeul să își facă reclamă plătită. Vă rog să reclamați paginile cu numele meu care nu au bifa albastră (butonul Facebook care certifică că aceea este pagina oficială a unei personalități n.r)”

Reacția artistei nu este deloc deplasată, dacă ținem cont de faptul că în ultimul timp au apărut extrem de multe pagini false ale unor vedete autohtone care cereau bani oamenilor profitând de numele și notorietatea persoanelor publice.

Sursă foto: Delia Facebook

Delia - Geneva A Christies employee displays The flawless heart shapedCitește și: Cel mai mare diamant în formă de inimă, vândut cu 15 milioane de dolari!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.