„Delia’s Winter Wonderland“ – concert MAGIC de sărbători, marca DELIA

Delia’s Winter Wonderland - Delia s Winter Wonderland poster 1 1024x836

„Delia’s Winter Wonderland“ – concert MAGIC de sărbători, marca DELIA. Erai obișnuit ca de Crăciun și mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă să auzi doar de concertele lui Ștefan Hrușcă, Stefan Bănică și Fuego? Iată că din acest an, Delia Matache te cheamă la o revoluție muzicală de iarnă.

Una pe care numai o artistă ca ea, pentru care provocările nu au limite, putea să o accepte.

„Delia’s Winter Wonderland“ nu este un simplu concert, ci experienţa muzicală a iernii! Totul începe încă de la intrarea spectaculoasă a Teatrului Naţional din Bucureşti unde publicul este invitat la cocktails şi entrées şi se termină cu un after party high-class la Nuba – unul dintre cele mai exclusiviste lounge bar locuri din oraş. Pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentişti profesionişti conduşi de către maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alături de o big band orchestra din carieră artistei. Un spectacol unic, care depăşeşte clişeul concertelor de iarnă Unic în momentul de faţă ca şi concept de sărbători,

„Delia’s Winter Wonderland“ vine că o alternativă modernă şi high-tech la tot ce s-a mai văzut până în momentul de faţă în România. Pe lângă muzica adusă la nivel de artă, concertul beneficiază de cele mai inedite elemente de grafică, proiecţii de ultima generaţie, scenografie grandioasă, costume excepţionale create special pentru acest eveniment şi machiaje desprinse din regate îngheţate – totul atent selecţionat, întocmai ca şi complexitatea structurală a unui fulg de nea.

Delia’s Winter Wonderland vine cu un iz de strălucire, alături de tehnologie, dar mai ales note muzicale. Construim o seară exclusivistă la Teatrul Naţional Bucureşti, drept pentru care show-ul iernii va fi disponibil pentru un număr restrâns de câteva sute de norocoşi, căci ne dorim ca experienţa ta să fie una excepţională, anunţă reprezentanţii artistei.

Sursă foto: Topromânesc.ro

Citește continuarea pe Adevărul.ro

Delia’s Winter Wonderland - delia matache 1 150x150Citeste si: DELIA MATACHE, cea mai bine plătită artistă din România !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.