Depeche Mode revine în România. Totul despre concertul de la Cluj!

Depeche Mode - depechemode 1024x576

Depeche Mode revine în România. Totul despre concertul de la Cluj! După memorabilul concert din 2013, de la București, trupa Depeche Mode revine în România, cu un nou concert, de data aceasta la Cluj, duminică, 23 iulie, începând cu ora 20:45.

Program
Accesul pentru concertul de duminică se va face începând cu ora 17:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând că de la ora 17:30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19:30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să îşi înceapă concertul în jurul orei 20:45.

Pentru evitarea aglomeraţiilor la porţile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 17:00, ora deschiderii oficiale a porţilor de acces.

Reguli de acces
Pentru intrarea în stadion, organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare sectoarelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate, după cum urmează:

Poartă 1: Sectoarele 3A-3D, 4C-4D
Poartă 5: Golden Circle
Porţile 6 şi 7: Tribună 2
Poartă 8: Peluza 1
Porţile 9 şi 10: Gazon
Poartă 11: Peluza 1
Poartă 12: Tribună 1

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afară perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locaţia nu dispune de spaţii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţeta, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

Organizatorii insistă că spectatorii să lase acasă sau la maşină toate obiectele considerate “interzise”, dar să aibă asupra lor obiectele mai importante, spre exemplu jachete groase pentru seară sau medicamente speciale, cu reţeta.

Pentru siguranţă publicului şi bună desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

Alte informaţii generale
Organizatorii recomandă spectatorilor că, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.

Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate. Spre exemplu, spectatorii care au locuri în tribune nu vor avea acces pe Gazon sau în Golden Circle.

Pentru anumite sectoare din stadion, spectatorii vor primi şi câte o brăţară pe care trebuie să o păstreze pe toată durata spectacolului.

Odată ieşiţi în zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie un alt bilet de acces. Acelaşi lucru este valabil şi pentru posesorii de brăţări. Odată părăsită zona de concert, se pierde posibilitatea de a reintră. Accesul la concert se va putea face din nou doar în baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare. Organizatorii atrag atenţia şi asupra faptului că există foarte multe categorii sold out, astfel că, odată părăsit sectorul în care biletul este alocat, este posibil să nu mai existe locuri disponibile pentru a putea reveni în aceeaşi zona.

Citește continuarea pe Urban.ro

Depeche Mode - Linkin Park Rock im Park 2014  by 2eight 3SC0327 150x150Citește și: Chester Bennington, solistul Linkin Park, s-a sinucis!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.