Vrei să îți deschizi un BLOG? Uite ce TREBUIE să știi

deschizi un blog - deschizi un BLOG 1024x714

Vrei să îți deschizi un BLOG? Uite ce TREBUIE să știi. Treaba asta cu PARENTINGUL nu e simplă deloc, dar nu cred că vă spun vreo noutate. Când creșeterea copilului se îmbină cu pasiunea pentru scriitură, lucurile se schimbă. Azi am avut ocazia să merg la Social Media for Parents, un eveniment de la care am plecat încărcată cu energie pozitivă.

Am avut ocazia să vorbesc cu Prințesa Urbană, Taticool, Siblondelegandesc, Tataincepator și reprezentanți din agenții importante. Am vorbit despre responsabilități, bani, perspective și generația copiilor noștri.


deschizi un blog - deschizi un BLOG 2 1 1024x731

Tu te-ai gândit vreodată să îți faci un blog? Când ai făcut ultima dată un pas în necunoscut? Dacă alții pot, atunci TU chiar nu ești în stare?  Este fraza care îmi vine în minte de fiecare dată când:

  • vreau să RENUNȚ
  • am senzația că am OBOSIT
  • nu mai am chef să mă LUPT
  • nu am încredere în MINE

deschizi un blog - deschizi un BLOG 4 1024x742

Vezi, ni se întâmplă tuturor, așa că acum nu mai ai niciun motiv să nu investești în tine și în online. Ăsta e VIITORUL. Că îți place sau nu. Știi cât m-a costat primul blog din viața mea, să tot fi trecut fo 5 ani de-atunci. Vrei răspunsul sincer? ZERO lei. Am cautat o platforma de wordpress și am construit singura!!!!

Așa s-a născut atunci – Emma Zeicescu-  Un blog pentru suflet. Nu l-am închis niciodată. E un fel de amintire…plină de amintiri. Era parte din viața mea de atunci. Dacă eu am reușit, poți și tu. Azi, comunitatea de femei Perfect Imperfecte prinde contur. Vă mulțumesc că mă citiți în fiecare zi. Și când mi-e bine și când mi-e rău!deschizi un blog - deschizi un BLOG 3 1024x682

În sinteză, dacă te interesează să îți deschizi un blog pe care să povestești despre minunea care te trezește noaptea, ține minte trei cuvinte: sinceritate, răbdare, pragmatism. 

SINCERITATE – Chiar acum câteva săptămâni vorbeam cu o prietenă ce urmează să nască despre ideea de a avea un blog în care să povestească toate minunile din sarcină. Am îndemnat-o să scrie! Să scrie ce simte, ce trăiește, ce își amintește, să scrie cu sufletul! De fapt, dacă vrei să ai succes cu blogul…este esențial să livrezi un mesaj curat, sincer și vei vedea că lucrurile se mișcă.

RĂBDARE –  „Bine că ești tu deșteaptă și ai apărut la televizor.Ti-e simplu să vorbești!”  Da, poate că a fost mai ușor pentru mine, asta nu te împiedică pe tine să faci pasul. Dar pentru că spuneam de răbdare, ce vă rog este să nu scrieți primul articol gândindu-vă la succes. Ai puțintică răbdare! Când mă trezesc la 6 dimineața să scriu articole și toată lumea doarme, îmi vine uneori să îmi iau câmpii. Realizez că fiecare minut pe care îl investec în Perfect Imperfect se vede. Am avut răbdare și am în continuare. Îmi place al dracului de tare!

PRAGMATISM –  O să mă întrebi de bani, nu? Când vei face primii bani?  După ce ai avut răbdarea să stai să redactezi, după ce ți-ai găsit stilul unic de povestitor din viața ta și a celui mic, abia atunci îţi povestesc cum să faci și bani. El se va uita la tine, o să-ți zâmbească cu suzeta în gură și parcă îţi va spune: Bravo, mami! Faci o treabă minunată! Ai să faci și bani, crede-mă. Dacă eu pot, poți și tu. Nu uita asta!

Citeste si: BREAKING NEWS „Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia.”

Imagini: Fotograv

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.