Descoperă-mă încet!

iubire - emma

Descoperă-mă încet! Ce faină e iubirea când faci primii paşi. E curiozitatea aia care te face să vrei să ştii şi să descoperi ce e în celălalt. Iubirea se naşte simplu, cu un zâmbet.

El se uită la ea, ea flutură din gene, într-un fel care îi spune: Hai! Şi uite aşa, un pahar de vin se transformă în două şi voi doi plecaţi acasă cu sufletul plin. Căci nu e somn mai dulce decât ăla când ştii că te trezeşti pentru cineva. Chiar dacă te mai şi enervează, din când în când.

Dragostea înseamnă să înveţi să ai grijă de omul ăla din faţa ta. Ştii asta de la prima privire ochi în ochi. Atunci ştii că nu mai e o glumă! Ăştia suntem, ca nişte suricate curioase. Abia când ne plictisim realizăm ce fain era la început.

Citește și: Iubirea este hoție!

Unii zic că şi cunoaşterea e bine să fie parcursă în doze mici, altfel poate ardeţi prea tare…deci prea repede. Iubirea de început e senzuală, te face mai luminos la faţă, zâmbeşti mai mult, n-ai chef de scandal. Eşti cu gândul acolo, de unde te şi încarci. Despre sex nu zic nimic…

Adevăratul test al unei iubiri seamănă mai degrabă cu un maraton, decât cu o cursă de 100 de metri garduri. Cu cât trece timpul, fie lucrurile se consolidează și poți vorbi cu adevărat despre doi parteneri care pot merge împreună, indiferent de obstacolele care le apar în cale. Aici greșim poate și noi, căci puțini sunt cei care mai au răbdare într-o iubire. Vrem totul, îl vrem acum și eventual să ne rămână și ceva timp pentru un somn odihnitor.

Și dispar fluturii din stomac repede, apar moliile, nu prea ne mai convine nimic în poveste, chiar dacă am investit tot în ea și preferăm să plecăm. Și, uite așa, din floare în floare, din bondar în bondar, ajungem la o vârstă la care ar fi fost bună o familie, dar în schimb, stăm singuri, cu sticla de vin în brațe.

Aşa că iubiţi începuturile, povestea, filmul în iubire e tare important! Altfel devenim şi noi încă un cuplu plictisit. Luaţi-o uşor, e mai bine!

Sursă foto: Fotograv.ro

iubire - emma0805 1 150x150Citește și: De ce este bine să comunici în iubire?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.