Deshun Wang, omul care a luat-o de la capăt

Deshun Wang - Deshun Wang 647x1024
Galerie Foto

Deshun Wang, omul care a luat-o de la capăt. De multe ori ne aflăm în fața necunoscutului. Asta ne sperie al dracului de tare.  Să recunoaștem, sntem cumva prizonieri în propriul nostru cerc și ne e frică să facem pași către înainte. Doar că viața are un fel aparte de a ne pune din nou pe șine. Uneori rămânem siderați de cât de radical joacă.

Apropo de sinceritate,  ca să ne urmăm destinul și misiunea de viață, avem nevoie câteodată de un șut în fund. Mi-a trimis un amic povestea de viață a lui Deshun Wang. La prima vedere, îți poate părea un bătrânel simpatic care nu te surprinde atât de tare. Abia când îl vezi pe catwalk, începi să îți pui niște întrebări. Ce e și cu ăsta?

Deshun Wang povestește în mai puțin de două minute cum a arătat viața lui. S-a născut în China, iar la 80 de ani este model …și model pentru mulți. De ce? Pentru că a știut că toate etapele vieții trebuie trăite, asumate, iar lecțiile de viață…trebuie învățate. Acest om a atins limita de jos a existenței,  la vârsta de 50 de ani. A rămas fără nimic și a ales să nu abandoneze. Câți dintre noi o pot lua de la capăt la vârsta aia?

Avem tendința de a spune și de crede că după 40 de ani, viața intră cumva într-o plictiseală și o rutină care ne face să fim mai mult morți decât vii. Este prim greșeală pe care o facem. Dacă abaondonezi lupta și viața renunță la tine. Dacă tu nu te mai zbați, ea ce să facă? Evident, aș vrea să spun că aștept că de la 50 încolo să fie mai ușor. Adevărul este că nu e așa…Își trebuie o sete de viață sau o disperare care să te aducă înapoi în ring. Promite-ți ție că vei face asta, indiferent ce se întămplă pe parcurs.

Ce înveți în prima parte a vieții:

  • Nu te ascunde în spatele fricii. Fă tot ce îți dorești, așa ai să te simți împlinit!
  • Iubește ca și când ar fi prima dată, dar folosește ce ai acumulat sufletește
  • Joacă-te și râzi mult. Viața o să te facă să plângi, dar nu o lua prea în serios
  • Ține casa curată și sufletul…la fel!
  • Invață în fiecare zi, fie că citești un articol sau o carte. Nu spune stop!
  • Nu sta cu ochii pe bani, ca o obsesie. Ei vin și pleacă. Folosește-i cu cap!

 

foto: media.gq.com/coconuts65.rssing.com/icrosschina.com

Deshun Wang - B  RBATUL Perfect 150x150Citeste si: Suntem MAGICIENII destinului nostru!

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE – Perfect Imperfect 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.