Despre iubire, Crăciun și cadouri dorite de sărbători

crăciun - dragoste

Articol scris de Elisabeta Pancea. Despre iubire, Crăciun și cadouri dorite de sărbători. Poate anul ăsta va fi mai darnic cu mine, că anul trecut a fost prăpăd. Se apropie sărbătorile de iarnă și, mai mult sau mai puțin bucuroase, așteptăm ca Moș Crăciun să ne aducă, după caz, o mașină, un apartament, un Brad Pitt simpatic foc, că si așa s-au despărțit “vedetele”, un cățel, un purcel sau un mititel băiețel.

Anul trecut, de Crăciun, mi-am dorit să-mi îmbogățesc trusa de machiaje, să-mi înnoiesc garderoba, să îmi modernizez camera și chestii d’astea…de fete. Și-am uitat, dragele mele, de ce era mai important. Am uitat de spiritul Crăciunului, ala care se bazează pe dragoste, care aduce fericire și mulți prieteni. Anul trecut am petrecut la serviciu. Petrecut, impropriu spus, pentru că nu e foarte relaxant să servești clienți irascibili, grăbiți la familie, urându-le Sărbători Fericite.

Am avut noroc că mama mea nu e prea atrasă de ideea de plimbări si extra-pregatiri pentru sărbători, cheltuit bani și d’astea. Ea e cu tv-ul, cu “uite ce frumos e în orasul ăla “. Am primit și-o pisicuță, din fericire nu mi-a dărâmat bradul. Nu ca n-ar fi vrut, dar era micuță și nu o țineau crengile.

Și așa am uitat de dragoste…mare păcat. Acum nu îmi mai doresc bunuri materiale, vreau un suflet drag pe care să îl pot iubi cum stiu mai bine. Dragostea e o minune, un boboc de floare, pe care trebuie să-l crești de mic până înflorește.

Dragostea e placerea de a împodobi bradul și, exact când pui steluța în vârf, să vină el și să te cuprindă în brațe fără să știi. Nu te mai superi când îți cade pe jos steaua și se sparge, mergeți de mână, prin zăpadă, la un non stop si cumpărați staniol, să faceți voi una hand-made.

Dragostea asta de Crăciun e despre momentul în care ești tristă că nu mai există tricoul tău preferat la magazin, însă nu știai că el a cumpărat ultima bucată ce te așteaptă sub brad. Dragostea e despre suflete pline de dorință, cuprinse de pasiune și dăruire.crăciun - atentie 768x479 1 150x150

Citeste si: Sunt iubita ta, merit toată atenția ta! 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.