Despre prima lui zi de Valentine’s Day

Valentine's Day - 16602817 1351253518269179 7743590824662992008 n

Despre prima lui zi de Valentine’s Day. Plecăm la restaurant. E Valentine’s Day! Ei mă așteaptă la maşină cu un Idris ascuns sub un buchet de trandafiri. Îmi venea să îl mănânc. Erau roşii. Puteau să fie şi albi, da’ na e Valentine’s Day. Şi ştii că EL a organizat tot, buchet, trandafiri, restaurant…deşi urăşte Valentine’s Day sau poate doar nu-i place. Şi o face de dragul tău!

Cam asta e dovada în iubire, să faci ceva ce ţie nu îţi place, pentru EA. Să o vezi fericită, mulţumită, gâdilată.
Nota zece, mergem mai departe. Ajungem la reastaurant, ne întâlnim cu o colegă, o altă admiratoare pentru Idris. Ajungem la masă, lângă noi o altă familie cu copil, Elsa. O chema de fapt Clara, dar azi îşi spunea Elsa. Avea şi niște ochi albaştri, de te îndrăgosteai imediat.

S-ar putea să îți placă și: Aveam doi ani când mi-au pus cel mai groaznic diagnostic!

Şi ca în orice poveste, copiii noştri se văd, se observă, se apropie, vorbesc, aleargă, se joacă, se ceartă şi, la final, se îmbrăţişează fără să le spună nimeni nimic. Te uiţi la ei şi realizezi că e negoie de atât de puţin între doi oameni, mici sau mari. În final,  el a rămas plângând când Elsa a plecat. E adevărat că şi ea l-a cam alergat să o ţină de mâna. De mici cerem afecțiune fără prea multe menajamente.
-Stai liniştit, mami. Elsa vine înapoi, s-a dus până la magazin.

Nu ştiu cine a inventat asta cu plecatul la magazin sau poate o avem în ADN, pentru că toţi spunem că persoanăa…pleacă la magazin. O să urască ăştia mici magazinele la maturitate.Ha! Aşa că a fost Valentine’s day pentru părinţi , cu punct marcat pentru Idris. Prima iubită de-o zi! Doamne, ce ne așteaptă!

Inchid această pledoarie pentru iubire cu speranța că învățăm din timiditățile copiilor, din felul lor special de a comunica la prima vedere, cu speranța că mai multe suflete bune pot face diferența. Nu degeaba Tagore zicea  –  „Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni.”

Valentine's Day - 16230932 267101757054022 4334742421192572928 n 150x150Citeste si:Oare de ce trebuie să fie așa de parșivă viața?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.