Destinații de Crăciun pentru iubitorii verii!

Crăciun - craciun vara

Destinații de Crăciun pentru iubitorii verii! Pentru cei care nu sunt încântaţi de frigul iernii şi spiritul Crăciunului se simte la fel de bine şi pe plajă, avem câteva propuneri interesante pentru destinaţiile de vacanţă, prin care puteţi evita temperaturile joase şi puteţi sărbători cum vă place mai mult: pe plajă, în apă, incalziti de razele soarelui, departe de calorifere.

Egipt

Egipt este o destinaţie exotică renumită pentru soare, pe tot parcursul anului, atâta timp cât alegi o locaţie de-a lungul coastelor. Temperaturile variază între 27 grade Celsius si 32 în timpul verii şi între 13 şi 21 în timpul iernii.

În timpul lunilor de vară ţara devine foarte uscată şi caldă, fapt care o transformă într-o destinaţie nu foarte plăcută. Sezonul de vârf durează din Octombrie până în Mai, iar anotimpul cel mai recomandat este primăvara, când vei găsi preţuri mici şi temperaturi ideale pentru orice ai alege să faci pe aceste meleaguri.

Algarve

Algave se află în sudul Portugaliei şi este un loc în care îţi poţi petrece tot anul în pantaloni scurţi. Biroul de turism al regiunii se bazează aşadar pe clima splendidă, dar şi pe terenurile de golf cu Oceanul Atlantic pe fundal.

Clima blândă şi temperata merge mână-n mână cu plajele cu nisip fin și auriu, unele pustii, altele foarte frecventate, precum Praia Da Falesia, aflată în vecinătatea complexului turistic Vilamoura. Daca nu te pasionează golful, interesant de vizitat este Parque Natural da Ria Formosa, zona lagunară dintre Faro, capitala regiunii şi mare. Orice ai alege, Algarve este o alegere minunată pentru vacanța de iarnă.

Hawaii

Hawaii este poate cea mai renumită destinaţie de acest tip. Insulele au două anotimpuri, vară şi iarnă, însă diferenţa dintre acestea nu este foarte mare. În timpul verii, temperatura medie este în jur de 29 grade Celsius, în timp ce în lunile de iarnă, cea mai scăzută temperatură este de 20 grade. Sezonul uscat în Hawaii începe din aprilie şi se termină în octombrie, iar sezonul umed începe în noiembrie şi se termină prin martie. Ploi apar foarte foarte rar, maxim două, trei zile consecutive. În concluzie, ai puţine şanse să existe ceva ce ţi-ar putea strica vacanţa de iarnă în Hawaii.

Abu Dhabi

Din Egipt, mai coborâm un grad pe linia paralelelor şi la cea de-a 24-a găsim Abu Dhabi. Vara, când coloana de mercur atinge 40 de grade, oraşul rămâne pustiu. Din noiembrie până în aprilie, clima uscată şi temperaturile blânde fac însa din Abu Dhabi o destinaţie „paradisiacă”. De exemplu, în noiembrie, în capitala Emiratelor Arabe se înregistrează o medie zilnică de 24 grade centigrade.

Sursă foto: urbology.ro

Citește continuarea pe ghiduri-turistice.info

Crăciun - targcraciunpraga 150x150Citeste si: Crăciun de poveste la Târgul de Crăciun de la Praga

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.