”Diana-mania” la 20 de ani de la moartea prințesei inimilor, Lady Di

Diana - diana 1024x576

Diana-mania” la 20 de ani de la moartea prințesei inimilor, Lady Di. Întreaga lume este din nou conectată, ca în vremurile când Prințesa de Wales trăia, la tot ceea ce înseamnă comemorarea a 20 de ani de la moartea celei mai iubite figuri monarhice din istorie. Emisiune speciale, suplimente și numere speciale ale ziarelor, transmisiuni live, toate acestea sunt pregătite peste tot în lume pentru zilele următoare.

În Marea Britanie, prințesa Diana continuă să ofere tiraje uriașe ziarelor și revistelor, care publică numeroase ediții speciale odată cu apropierea celei de-a 20-a comemorări a decesului ei. „Fermecătoarea Diana: suprema femeie cu perle. Un supliment magnific în interior!”, anunța recent cotidianul Daily Mail pe prima pagină.

Deși Italia pare să aibă un interes redus față de comemorarea decesului prințesei Diana, companiile mass-media din alte țări europene intenționează să aloce spații ample acestui subiect.

Citește și:

„Luăm foarte în serios această comemorare”, spune Ewa Wieczorek, editorul-șef al revistei poloneze pentru femei Wysokie Obcasy. „Diana apare pe coperta ediției noastre din luna august. Polonezii sunt în continuare fascinați de ea, aproape 1 milion de polonezi locuiesc în prezent în Marea Britanie”, a adăugat Ewa Wieczorek.

În Bulgaria, popularul săptămânal 24 Tchassa nu a așteptat data comemorării. În ediția sa de săptămâna trecută, cinci pagini i-au fost consacrate prințesei Diana.

„Viața ei și circumstanțele morții sale continuă să intereseze publicul. De aceea am dorit să fim primii care să ofere o acoperire mediatică de amploare pentru acest subiect”, a explicat redactorul-șef al publicației, Borislav Zumbulev.

În Franța, postul public de televiziune a decis să mizeze la rândul său pe această comemorare tragică. France 2 se va mobiliza și va consacra o zi specială, pe 27 august, în care va difuza emisiuni dedicate prințesei Diana. În programul zilei se vor afla mai multe documentare și o anchetă, ce vor fi transmise în cursul după-amiezii și al serii.

„Moartea lui Lady Di a declanșat o stupoare totală. După 20 de ani, este timpul să facem o examinare a ceea ce ea a adus monarhiei, a chestiunilor de suflet și a ceea ce era ea cu adevărat”, a declarat unul dintre prezentatorii postului francez, Stephane Bern, care a contribuit și la realizarea a două editoriale „Special Diana” publicate în revistele Jours de France și Tele-Loisirs.

Sursă foto: jetss.com

Citește continuarea pe Agerpres

Diana - printesadiana1 150x150Citește și: IMAGINEA ZILEI – Poze rare cu Prințesa Diana copil

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.