Dieta Ornish – cel mai sănătos mod de a slăbi!

dieta Ornish - dietaornish

Dieta Ornish – cel mai sănătos mod de a slăbi! Există în lumea asta atâtea diete și modalități de a slăbi, fix câți oameni au încercat măcar o dată în viața lor să dea jos din kilogramele în plus.

Așa am ajuns să auzim de diete atât de fanteziste, unele duse chiar la extrem și care pun în pericol sănătatea și chiar viața celor care le testau. Cu atât mai necesară era o clarificare venită din partea medicilor nutriționiști, care să le ofere oamenilor o alternativă sigură, eficientă și sănătoasă de a slăbi.

Citește și: Boboteaza – tradiții la Botezul Domnului!

Iar această alternativă poată numele de dieta Ornish, după numele celui care a creat-o, doctorul Dean Ornish. Dieta Ornish, extrem de populară peste Ocean, pleacă de la ideea că urmând o dietă cu alimente bogate în fibre şi cu puţine grăsimi, nu numai te va ajută te menţii sănătos, dar îţi va oferi un sprijin în lupta cu kilogramele în plus. Dacă vrei o alegi, află este ideală în prevenirea diabetului, e foarte solidă din punct de vedere nutritional dar totuşi este săracă în grăsimi. Acest regim aduce o mulţime de beneficii organismului, fără mai ţinem cont de cât de multe kilograme topeşte.

Dietă Ornish poate fi folosită pentru:

  • scăderea colesterolului
  • prevenirea sau ţinerea sub control a diabetului şi bolilor de inima
  • prevenirea şi tratarea cancerului la san

Dietă încurajează o abordare globală a planului de slăbire, în care scăpările se pot întâmplă dar trebuie corectate şi ţelul este mai înalt decât ceva ce se poate rezolva până a două zi. Doctorul Dean Ornish a fost lăudat de către comunitatea medicală pentru dietă . Ce altă garanţie ne mai trebuie?

Ce mănânci în dietă Ornish

Dietă este organizată din punct de vedere nutritional în 5 grupuri alimentare organizate în ordinea importanţei. Grupul 1 cuprinde alimentele cele mai sănătoase iar grupul 5 pe cele mai puţin sănătoase. Găsiţi atât dietă cât şi meniurile pe site-ul Dietă Ornish.

Sursă foto: unica.md

dieta Ornish - De ce ni se face foame 150x150Citeste si: De ce ni se face foame?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.