Topul DIETELOR incredibil de tâmpite! RÂZI și plângi

Topul DIETELOR incredibil de tâmpite! RÂZI și plângi - stupid diet

Text de: E. Mara

Încep prin a spune că nici o dietă nu poate să  înlocuiască  un mod de viață sănătos. Ce înseamnă asta? Mâncare de calitate, multă apă și exerciții pe măsură. Doar așa te vei menține în formă. Asta a fost partea serioasă, acum hai să râdem împreună. În fiecare zi apare câte o dietă nouă, iar mulți oameni o acceptă fără să pună nici o secundă la îndoială.  Unele sunt atât de tâmpite încât rămâi mască, asta dacă îți mai „circulă” vreun neuron în cutia craniană.

Topul DIETELOR incredibil de tâmpite! RÂZI și plângi - 5 ways to know youre dehydrated dizzy

Dieta cu urină – Da, pe bune, există așa ceva!  Dieta cu urină este o metodă tâmpită și ciudată de a slăbi. Practic trebuie să îți limitezi dieta zilnică la 500 de calorii și să te injectezi cu urina unei femei gravide. Poftim?! Așa, spun „cercetătorii britanici” , slăbești jumătate de kg pe zi.  Și mai ciudat este faptul că slăbirea este pusă pe baza  injecțiilor cu urină și nicidecum a faptului că tu consumi doar 500 de calorii, deci te înfometezi.  De ce urina unei femei gravide? Ea ar avea un hormon numit corionic gonadotrofic care este creat de placentă. Injectarea lui în corpului unei alte persoane ar păcăli  creierul să grăbească metabolismul.

Topul DIETELOR incredibil de tâmpite! RÂZI și plângi - diet

Dieta prin rugacine – Mda, am impresia că sunt, din nou,  într-un film cu proști. Dieta asta ar trebui să te ajute să slăbești prin rugăciune și comunicare constantă cu Dumnezeu. Și cum perseverența este cheia succesului, rugăciunile zilnice trebuie să fie făcute fără întreruperi pentru cele mai bune rezultate. Ce înțeleg eu? Mă duc la meci, cumpăr 5 porții mari de cartofi și 4 burgeri, 2 pahare de suc și 3 prăjituri, le bag repede la stomac și pe urmă mă rog: „Da Doamne să nu mă îngraș”. Pe bune?! Există oameni care chiar cred și care chiar  practică dieta asta! Dumnezeu să ne ierte!

Topul DIETELOR incredibil de tâmpite! RÂZI și plângi - timthumb

 Plasture pe limbă –  Mai oameni buni, America chiar e țara tuturor posibilităților. Am citit despre suficiente metode de slăbit, dar asta le întrece pe toate. Dr. Chugay, chirurg din Beverly Hills a venit cu o idee care te scutește de 15 kg pe luna.  Metoda implică o operație cosmetică, care constă în aplicarea unui plasture restrictiv pe limbă. Efectul acestui plasture este durerea!!! Când mănânci mâncăruri solide, te doare limba. Practic,  plasturele te obligă să consumi doar lichide. Costul? 2000 de dolari.

Sfatul meu? Mănâncă sănătos, bea minim 2 litri de apa și fă sport! Muncă multă! Este singura și cea mai naturală rețetă!

sursa foto: mensfit.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.