Ce diferit sărută bărbaţii!

sărut - emma10iulie

Ce diferit sărută bărbaţii! La ceas de seară rememorez săruturi. Dacă faci o listă cu săruturile pe care le-ai furat într-o viaţă, ai să observi şi cât dd diferite sunt. Da, săruturile între ele!

Unul te priveşte tandru în ochi, ca şi cum ţi-ar spune că i-a fost dor. Abia apoi te sărută la fel de cald şi moale. Asta e sărutul romantic, îl recomandă buzele lui contopite cu ale tale, fără loc de ieşire. Respiraţia e un mit. Dacă ai primit sărutul romantic, consideră-te o norocoasă. E printre cele mai bune, în top trei.

Citește și: Ce nu facem când ne amorezăm!

Mai este şi sărutul ăla carnal, simplu…fără prea multe explicaţii. Doar trupurile lor ştiu muzica! Se întâmplă artificii şi apogee, iar ei doi sunt de nedezlipit. E doar foc şi magie! Poate incompletă pe alocuri, pentru că-i lipseşte dragostea, elementul cheie.

Dragostea e ca un semn de pământ. Ea potoleşte şi focul şi apa, doar prin prezenţă. Aşa că cel mai frumos dintre toate este sărutul din amor. Da, ăla care se naşte din iubire şi naşte focul şi apa, în doze perfecte. Sărutul asta e special cu adevărat, pentru că te face să simţi atât în suflet, cât şi în trup.

E ca o întâlnire întâmplătoare care te face să îl săruţi cu foc, pe-o banca-n parc. Ca şi când mâine n-ar mai fi. Te scutură din tine! Săruturile bărbaţilor sunt diferite, pentru că ei sunt diferiţi, complementari nouă…sau nu. Dar nu e mai frumoasă stare pe lume, decât cea de după un sărut perfect! Kisses?

sărut - emma29iunie 150x150Citește și: Fiecare din noi întâlnește un înger!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.