BACK IN NEWS – Unde ne revedem din Octombrie?

din octombrie - 14269757 1153625988040963 1558436819 n

Oameni Buni, unde ne revedem din Octombrie? Păi, de la bun început, să ne amintim că a fost o vară… interesantă! Spun tuturor „Mulțumesc!”… pentru mesajele de încurajare, pentru cuvintele frumoase și pentru că m-ați făcut să mă simt mai puternică. În fiecare zi…Mă-nclin!

Cât despre viitor, pregătiți-vă pentru o călătorie nouă printre evenimentele zilelor noastre. Facem ca și până acum: echidistanță, calm și dinamism. Să nu uităm să și zâmbim, ar fi tare păcat! În fiecare seară, de la 18.30  vă voi spune cine și ce decizii a luat și cum ne afectează ele. Abia aștept!

Sunt Emma Zeicescu si ne revedem la TVR.  Să auzim de bine!

Iată și comunicatul de presă:

Emma Zeicescu, din această toamnă, la TVR

Din octombrie, prezentatoarea de televiziune se alătură echipei de jurnalişti ai Televiziunii Române. Emma Zeicescu va modera o dezbatere în care vor fi promovaţi oamenii şi subiectele zilei.

Cunoscuta prezentatoare de televiziune Emma Zeicescu se alătură echipei de jurnalişti ai TVR, din luna octombrie. În fiecare seară de luni până vineri, de la ora 18.30, Emma Zeicescu va prezenta cele mai importante  subiecte ale zilei,  explicate pe înţelesul tuturor.

„Mă onorează colaborarea cu Televiziunea Română şi îmi doresc să demonstrez, împreună cu producătorul Septimiu Sărăţeanu şi echipa noastră, că schimbarea este în fiecare dintre noi. Cred că, din punct de vedere jurnalistic, TVR este locul în care ne putem face profesia echilibrat, echidistant şi departe de orice presiune politică venită pe partea editorială din partea unui patron de instituţie de presă, care poate avea o agendă total diferită de agenda publică. Misiunea noastră este să fim jurnaliştii de care au nevoie oamenii şi să găsească în noi vocile pe care consideră că merită să le asculte şi să le creadă. De aici rezultă şi enorma responsabilitate pe care ne-o asumăm”, declară Emma Zeicescu.

Noul proiect din grila de toamnă a TVR 1, are o durată de 90 minute și îşi doreşte să promoveze oamenii zilei, conţinutul şi dezbaterea de calitate într-un ritm alert, printr-o abordare dinamică şi actuală. Emisiunea va avea informaţia la putere, reportaje şi anchete exclusive, realizate împreună cu Studiourile Teritoriale ale TVR.

Programul cu durata de o oră și jumătate va oferi răspunsuri pertinenete la principalele întrebări de pe agenda publică, alese de la principalii actori ai zilei. „Va fi un proiect juralistic  în care se vorbeşte despre lucrurile din jurul tău, care te afectează şi care uneori te dor incredibil de tare. Aceste subiecte se vor extrage foarte mult şi din mediul on-line, din relaţia noastră directă cu utilizatorii reţelelor sociale. Tu, ca telespectator, eşti partenerul şi patronul nostru”, mai spune jurnalista.

Despre Emma Zeicescu: Lucrează de 16 ani în media, colaborând de-a lungul timpului cu posturile Naţional TV, Digi 24 şi Realitatea TV. Jurnalista Emma Zeicescu a încheiat colaborarea cu postul Realitatea TV în luna iulie 2016, după zece ani de activitate. La TVR, Emma face echipă cu producătorul Septimiu Sărăţeanu, jurnalist cu o experienţă de televiziune de 20 de ani (la PRO TV) şi fost producător general la Mediafax Grup şi Ringier România.

 

din octombrie - din Octombrie 150x150Citeste si: BREAKING NEWS „Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia.”

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.