Gabi Firea, demitere cu răsunet a managerului de la spitalul Colentina!

Firea - gabrielafirea

Gabi Firea, demitere cu răsunet a managerului de la spitalul Colentina! După demiterea directorului RATB, un alt director pleacă! Primarul Capitalei, Gabriela Firea a anunțat luni, în cadrul comandamentului de iarnă de la Primăria Capitalei că a trimis Corpul de Control la Spitalul Colentina. Măsura vine după ce duminică, pacienții au așteptat în frig o jumătate de zi. De asemenea, Firea a anunțat că l-a demis pe managerul spitalului Colentina.

Primarul general a precizat că nu a fost respectat contractul de management și nu au fost asigurate condiții normale pentru toți pacienții.

„Azi dimineață am semnat dispoziția pentru demiterea managerului Spitalului Colentina pentru motive întemeiate de nerespectare a contractului de management și anume asigurarea condițiilor decente, normale, pentru toți pacienții. La fel se va întâmpla cu orice manager de spital sau de instituție care nu își respectă contractul, nu își asumă responsabilități și care consideră că poate să facă absolut ce dorește față de cetățeni”, a spus Firea la ședința comandamentului de iarnă.

Ea a adăugat că în decurs de șase luni, toți managerii instituțiilor din subordinea Primăriei au avut ocazia de a demonstra că își fac datoria față de cetățeni.

„Am avut o situație dificilă ieri la Spitalul Colțea. S-a rezolvat rapid, dar la Spitalul Colentina aproape jumătate de zi pacienții au stat în frig. Am dispus luarea de măsuri urgente să aflu ce s-a întâmplat, de ce Spitalul Colentina nu este pregătit să facă față unei perioade geroase și care sunt motivele pentru care o perioadă destul de lungă de timp pacienții și medicii de la Spitalul Colentina stau în frig, în condițiile în care la celelalte unități spitalicești lucrurile erau normale. Nu era o problemă de la RADET, presiunea și temperatura erau normale, era însă o problemă internă, de lipsă de management, de inexistența unui contract de mentenanță, a unei revizii care se face întotdeauna înaintea sezonului rece”, a adăugat  Firea.

Primarul general a menționat în final că atribuțiile managerului Spitalului Colentina vor fi preluate de directorul medical al unității sanitare, Dana Gabriela Ionescu.

Firea - guvern 150x150Citeste si: Breaking: lista oficială a guvernului Grindeanu – Dragnea!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.