Klaus Iohannis:Ați câștigat, guvernați!Dar guvernați pentru România!„

Iohannis - iohannis 1024x577

Klaus Iohannis:Ați câștigat, guvernați!Dar guvernați pentru România!„ Într-un discurs ținut în fața Parlamentului reunit, dar cu o sală din care PSD a ieșit foarte repede, Klaus Iohannis a vorbit parlamentarilor despre situația actuală în care se află România.

Iată principalele declarații ale președintelui Iohannis:

– M- fi adresat şi guvernului, dar ei sunt ocupaţi. Nu e bai, la ei am fost deja. Cu toţii ne dorim României îi meargă mai bine.
– Suntem în plină criză. Sute de mii de români protestează în stradă. Naţiunea e în alertă. E vie! E atentă şi e foarte nemulţumită.
– 80% dintre români consideră ţara merge în direcţia greşită. Cum s-a ajuns aici? La numai o luna după alegeri?
– În 11 decembrie, PSD a repurtat o mare victorie, dar, după aceea, cu o ciudată strategie tip kamikaze a iuntrat în coliziune frontală cu o parte importantă a societăţiiromâneşti. A promis în campanie ceva şi s-a apucat de altceva.
– Grija primă a fost ocupaţi de dosarele penalilor şi românii sunt indignaţi şi revoltaţi. Ce facem, dragilor? Care sunt soluţiile? Care este marja de manevră pentru a ieşi din acest impas? Retragerea OUG 13 şi demiterea chinuită a unui ministru este prea puţin. Alegeri anticipate însă, sunt în această fază, prea mult.
– Cine trebuie vină cu soluţia? Cel care a creat problema: PSD. Preşedinţii celor două camere acreditează ideea eu dori răsturnarea guvernului legitim. NU! Fals!

Aţi câştigat, acum guvernaţi!. România are nevoie de un guvern care guvernează la vedere. Legiferaţi pentru România, daţi legi bune pentru România, nu pentru un grup de politicieni cu probleme.
– Conduceţi responsabil. Sunt mari aşteptări din partea societăţii. Lumea v-a votat pentru v-a crezut! Ce aţi făcut, faceţi! Nu va bateţi joc de România!
– Ce fel de naţiune vrem fim? Puternică, prosperă, care îşi construieşte un stat de drept şi îl respectă, care se poate mândri cu o justiţie independentă? Sau unaslabă, dispreţuită, care pune totul în joc pentru a salva pe câţiva politicieni din situaţii dificile? Merită acest sacrificiu? Aceasta este întrebarea!
– Să păstrăm democraţia vie şi ţară curată, la propriu şi la figurat. Pentru generaţiile care vin, pentru viitorul României.

Iohannis - liviu dragnea 605x 150x150Citeste si: Liviu Dragnea – PSD va continua să guverneze!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.