Doi romani, vicecampioni mondiali la Magie Mentala.

- O romanca si sotul ei vicecampioni mondiali la Magie Mentala Drumul de la drept la magie font color red Interviu font 1

Magie Mentala, iluzie sau putere paranormala?  Ce ati face daca ati fi campioni la magie mentala? Dar daca ati avea o putere magica? Eu m-am gandit la urmatoarele:

  • As face o Romanie mai curata, mai civilizata si cu autostrazi.
  • As incerca sa gasesc leacul impotriva cancerului.
  • As face hocus pocus si as ridica scoli si spitale moderne.
  • As elimina cersetoria, interlopii si raul.
  • As elimina violenta de orice fel.
  • As incerca sa castig la loto. Ha! Nu aruncati cu rosii!

- O romanca si sotul ei vicecampioni mondiali la Magie Mentala Drumul de la drept la magie font color red Interviu fontFoto: Facebook/ Lucca Lucian( via Ziare.com)

Am pornit de la faptul ca doi romani au devenit vicecampioni la magie mentala, la o competitie din Rimini, Italia.  Anca Lucian si Lucca Lucian  sunt din Arad si pot sa ne citeasca gandurile. Ziare.com ne relateaza :cei doi au prezentat un numar in care romanca era legata la ochi, ea trebuind sa ghiceasca obiectele pe care spectatorii le-au pus pe o masa, rand pe rand – un numar ce presupune o metoda inovativa de citire a gandurilor si de interactiune cu publicul. Cei doi au demonstrat juriului, intr-o sedinta separata, ca nu folosesc masinarii electronice si nici complici din public pentru a crea iluzia de citire a gandurilor.

Cum impaca domeniul bancar cu magia, daca ea si sotul sau ar face cunoscute trucurile sau iluziile ce stau in spatele numerelor lor pentru o suma de bani si care a fost cel mai de seama spectator la show-urile lor ne-a spus Anca Lucian intr-un interviu Ziare.com

Live & Believe

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.