Doinița Mihai: ”Nu avem, din păcate, cultura reciclării”

reciclări - reciclare

Doinița Mihai: ”Nu avem, din păcate, cultura reciclării” Invitată în studioul Perfect Imperfect, Doinița Mihai, manager proiect de colectare inteligentă a deșeurilor, a vorbit telespectatorilor despre cultura reciclării, sau mai bine zis despre lipsa ei, dar și despre o aplicație care le oferă oamenilor șansa de a recicla produse electronice direct de acasă.

”Se cere un comportament responsabil în ceea ce privește reciclarea produselor electronice. Aplicația este disponibilă tuturor posesorilor de IOS și Android, are multe alte beneficii, dar aplicația privind colectarea de la domiciliu a deșeurilor electronice este disponibilă, momentan, doar pentru bucureșteni.

Citește și: Trupa Holograf în doliu – a murit clăparul Mihai Coman

Până la finalul acestui an avem intenția să deschidem peste 50 de stații de colectare selectivă, în zone rezidențiale, un proiect derulat împreună cu Primăria Capitalei. Pentru toate deșeurile pe care cetățeanul le aduce, noioferim o recompensă: poate primi bani sau voucher sau îi poate dona către cauze nobile. Nu avem cultură în ceea ce privește reciclarea. Nu vedem impactul gropilor de gunoi, avem tendința să ignorăm efectele deșeurilor aruncate la întâmplare”.

reciclări - copila 150x150Citește și: [VIDEO] Se nasc mai mulți copii români în diaspora decât în țară

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.