Donald Trump, din nou bunic, pentru a noua oară!

Trump - trumpbunic

Donald Trump, din nou bunic, pentru a noua oară! Dincolo de viața extrem de complicată și plină de evenimente ca președinte al SUA, Donald Trump are și multe motive de bucurie și fericire. Iar unul dintre ele este acela că al treilea fiu al său, Eric Trump, tocmai i-a dăruit cel de al 9-lea nepot!

„Lara și cu mine suntem fericiți să vă anunțăm nașterea fiului nostru, Eric ‘Luke’ Trump, la ora 08:50 dimineața aceasta”, a scris pe Twitter cel de-al treilea său fiu, Eric Trump. Donald Trump Jr, fiul cel mare al magnatului imobiliar cu prima sa soție Ivana, are cinci copii.

Citește și: Donald Trump şi-a făcut apariţia pe neaşteptate la o nuntă!

Ivanka Trump, fiica sa mezină, are trei copii. Tiffany Trump, fiica lui Donald Trump cu cea de-a doua sa soție, actrița Marla Maples, nu are copii. Barron Trump, în vârstă de 11 ani, fiul lui Donald și Melaniei Trump, locuiește împreună cu părinții săi la Casa Albă.

Sursă știre: Agerpres

Sursă foto: Eric Trump Facebook

Trump - Screenshot 6 150x150Citește și: IMAGINEA ZILEI – prima fotografie cu Serena Williams și fetița ei!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.