Donald Trump are interdicție să mai blocheze utilizatori pe Twitter!

Trump - donaldtrump

Donald Trump are interdicție să mai blocheze utilizatori pe Twitter! Între supărări cu Kim Jong Un, scandal cu Uniunea Europeană și diverse polemici pe plan intern, Donald Trump se manifestă foarte mult pe rețelele sociale, mai ales Twitter. Acolo unde, când se supără, alege să blocheze utilizatorii. Numai că, de acum încolo, un judecător i-a interzis să mai facă acest lucru.

Judecătorul a decis că este neconstituțional, deci în afara legii, ca președintele să blocheze oamenii care vor să îi vadă tweeturile. Așadar, mesajul: ”Ești blocat și nu poți vedea mesajele lui Donald Trump” devine istorie. Judecătorul Naomi Reice Buchwald, din districtul Sud al New York-ului și-a motivat astfel decizia: ”Acest caz ne-a solicitat să analizăm dacă un oficial al statului, ținând cont și de Primul Amendament, poate bloca pe cineva pe Twitter, ca răspuns la părerile politice ale acelei persoane și dacă Președintele SUA are un alt statut. Răspunsul la ambele întrebări este că nu”.

Citește și: Papa Francisc, 40 milioane de urmăritori pe Twitter!

Discursul celor care îl critică pe Donald Trump este protejat ca un discurs politic de Primul Amendament. Contul de Twitter al președintelui american este considerat un spațiu public, de dezbateri și analize ale activității acestuia și blocarea unor utilizatori reprezintă o discriminare. Decizia judecătorului nu are cum să fie pe placul lui Trump, cel care are destule probleme în a gestiona POTUS, contul oficial al președintelui american dar și contul său personal, The Real Donald Trump.

Predecesorul său, Barack Obama, este cel care a adus o serie de recorduri în ceea ce privește popularitatea și viralizarea mesajelor sale online, fiind, fără îndoială, cel mai iubit om politic din lume într-un top al Facebook, Twitter sau Instagram.

Sursă foto: Giphy.com

Trump - obamacopilasi 90x90Citește și: Barack Obama face istorie pe Twitter!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.