Donald Trump şi-a făcut apariţia pe neaşteptate la o nuntă!

Donald Trump - trump wedding 1

Donald Trump şi-a făcut apariţia pe neaşteptate la o nuntă! Preşedintele american a intrat pur întâmplător în sala de ceremonii a clubul său Trump National Golf Club din Bedminster Township, New Jersey. Mirii au rămas fără suflare când l-au văzut.

 

Preşedintele SUA a dat buzna peste o nuntă din New Jersey, la clubul său Trump National Golf Club. Aparitia lui Donald Trump a fost neaşteptată şi a uimit toţi nuntaşii. Mireasa l-a îmbrăţişat pe Trump imediat ce l-a văzut.

Odată ce s-a aflat în mijlocul petrecerii, Donald Trump a întrebat de numele mirelui şi al miresei şi s-a lăsat fotografiat. Unul din martorii la eveniment a declarat că preşedintele a mai semnat şi câteva şepci pe care scria „Make America Great Again” şi le-a făcut cadou invitaţilor, unii dintre aceştia ovaţionându-l pe Trump şi scandând „U.S.A.!”

Citeşte şi: Întâlnire istorică Iohannis – Donald Trump

 

Donald Trump - melania 150x150Foto: bugetul.ro, usapoliticstoday.com

Citeşte şi: Melania Trump scandalizează internetul

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE – Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.