Noutate în fashion! Alege două genți

două genți - Chanel Double Bag Trend
Galerie Foto

Noutate în fashion! Alege două genți.Ce se mai poartă nou în fashion? Haute and Heart vine să ne dea vestea bună. Dacă nu te poți abține și îți plac două genți cool,  poartă-le pe amândouă. Evident, ai grijă cum le combini pentru ca ținuta să nu fie un fiasco!

Există femeie căreia să nu îi placă genţile?Dar ce faci dacă dai peste două genţi „letale” şi nu poţi să alegi? Le porţi pe amândouă, dear. În aceeaşi ţinută. Este binecunoscută tendinţa feminină de a purta în geantă tot, mai puţin chiuveta din bucătărie.
Trend-ul acesta cu două genţi vine şi rezolvă o mare parte a acestei chestiuni.Chanel a venit cu această găselniţă pe care noi doamnele o salutăm şi am adoptat-o imediat. Marile case de modă au creat câte o geantă XXL şi una mai mică, ce se poartă peste cea mare.

Avantajul pe care îl văd aici este că ziua le poţi purta pe amândouă, în cea mare încape totul mai puţin chiuveta. Iar dacă ieşi seara pe undeva şi nu mai ai timp să treci pe acasă, o păstrezi doar pe cea mică, unde îţi încape doar strictul necesar.

Vezi continuarea aici: Haute and Heart

Foto:ell.h-cdn.co/ edgifyme.com/spottedfashion.com/

două genți - calatorii 150x150Citeste si: Timpul nu se învechește niciodată

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.