Există a DOUA ȘANSĂ în iubire?

iubire - 652x450 146405 tradatorii zodiacului alaturi de cine ai cele mai mari sanse sa fii inselata
Există a DOUA ȘANSĂ în iubire? Am primit scrisoarea de mai jos de la o cititoare a siteului nostru, căreia chiar am dori să îi mulțumim pentru faptul că ne citește și ne și trimite materiale. Răsfoind textul, mi-am dat seama că subiectul este unul suculent. Și extrem de controversat.
Există, așadar, o a doua șansă în iubire? Ni se mai oferă, oare, cândva în viața noastră, oportunitatea de a ne repara anumite algeri greșite, faptul că am lăsat oameni care puteau fi providențiali în viața noastră, să plece fără să ne pese? Dar, mai ales, ni se mai oferă posibilitatea de a face alte alegeri în iubire?
Ca în loc de a alege să respectăm deciziile altora, pentru a fi bine, să alegem noi cu sufletul, chiar dacănu va fi de la început totul roz? Greu de spus. Tocmai de aceea cred cu tărie că atunci când ni se oferă șansa iubirii, să o alegem pe ea, mereu, indiferent de câte ziduri se ridică în calea noastră, sau câte uși ni se închid.
„Viața poate trece prin multe dezămăgiri dar poate oferi a doua șansă în dragoste. Este povestea a doi tineri de 19 ani care au crezut că vor fi împreună toată viața. Dar nu a fost așa. Viața le pregătea alte surprize pe care nu le așteptau și pe care nu le anticipaseră.
Frumoasa lui iubită se căsătorise cu rivalul lui din liceu, omul pe care l-a detestat toată viața. Ea a acceptat o căsnicie fără iubire cu unica speranță că el, fostul iubit o va reîntâlni și vor putea fi împreună fără ca o altă persoană să se interpună între ei. După moartea părinților săi într-un accident de mașină, rămasă singură fără vreun ajutor sau suport material, ea acceptă ca soț pe Karim, un libanez cu multe prejudecăți.
 Dar uneori viața decide că e timpul să facă niște teste cu noi. Și astfel, doi fosti iubiți se reîntâlnesc după mai mult timp. Ce se poate întâmpla în cazul ăsta? Ea a păstrat în suflet amintirile care i-au ținut vie în memorie imaginea lui, dar și scrisoarea pe care i-a trimis-o cu 8 luni în urmă: „Totul îmi amintește de tine. Oriunde mă călăuzesc pașii, gândul meu este numai la tine. Te iubesc. Cum ne plimbam ținându-ne de mână, banca unde ne-am sărutat prima dată, declarația de dragoste pe care mi-ai făcut-o de ziua mea”, toate acestea mă determină într-un fel sau altul să mă gândesc la noi, la relația noastră. Era trăirea intensă a unor emoții puternice de care ea nu avusese parte până atunci.„
Intâlnirea cu fosta ei mare dragoste a determinat-o să-și reconsidere nevoile și responsabilitățile. Au început o dragoste pasională al carei unic scop era pasiunea pe care ei o simțeau cu fiecare zi mai intensă. S-au întânit timp de 3 luni pe ascuns ca doi adolescenți departe de ochii indiscreți ai celor din jur. A ieșit din cameră fericită și plină de viață peste cateva clipe urma să se întâlnescă cu Vladimir. El se apropie de ea îi cuprinse brațul și spuse:
-Nici nu știi cât am așteptat acest moment, să fii soția mea. Sunt cel mai fericit bărbat.
-Și eu sunt fericită alaturi de tine, dragul meu Vladimir. Putem să ne căsătorim, îmi dă divorțul !
Numai că ea i-a ascuns un singur lucru – era bolnavă de mai mult timp. Violența fizică și psihică la care a supus-o soțul ei a lăsat urme adânci.
Când s-a simțit rău a refuzat să se căsătorească cu toate ca ăsta a fost visul ei. L-a respins într-un mod foarte brutal. „-Nu te iubesc, te-am folosit!„ A plecat la o ruda care locuia în străinătate să se trateze dar dupa cateva luni s-a „dus” . El a fost devastat și cu toate că merge și azi la mormântul ei, nu a putut s-o inteleaga oricât de mult a încercat. Și a iubit-o în felul lui straniu dar poate mult prea sincer. Și îndrăgostit. Dar extrem de nefericit. El spunea uneori: „Nu poți avea totul in viață!„
Sursă foto: machteamsoft.ro

iubire - soc voi ngoai hinh cac sao khi chua phau thuat tham my 150x150Citeste si: Dragostea ține cont de vârstă?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.