Dragi femei, și un bărbat are o limită !

bărbat - o FIGHTING COUPLE HOME facebook 1024x512

Articol scris de Ionuț Iancu. Dragi femei, și un bărbat are o limită ! Nu totul se învârte doar în jurul femeilor. Nu totul este doar despre sentimentele lor, trăirile lor, dorințele lor. Sunt primul care va veni, de fiecare dată, și va spune că femeile merită tot ce poate fi mai bun, mai frumos.

Că ele sunt rațiunea noastră, a bărbaților, de a fi. Că lor le datorăm, în mare parte, ceea ce suntem, ceea ce devenim. Că alături de femeia iubită nu ai decât șansa de a deveni cea mai bună variantă a ta ca om. Dar, STOP ! Una e să construiești alături de femeia iubită, alta e să fi demolat în fiecare secundă. Una e să știi că ai în femeia de lângă tine un suflet care va știi cum să te facă să îți descoperi greșelile, alta este să ajungi să te simți umilit.

Pentru un bărbat, de fapt, am scris greșit, pentru un om, nu cred că există un sentiment mai greu de îndurat ca umilința. Și acolo unde este umilință, iubirea nu va exista niciodată. Vreți lângă voi un bărbat care să vă iubească, sau o păpușă plastifiată, care când își încordează mușchii î se atrofiază creierul de la lipsa sângelui și a oxigenului? Voi vreți lângă voi un bărbat real, cu bune și cu rele, dar care să trăiască doar pentru a vă face pe voi fericite, sau preferați să trăiți într-o perpetuă scenă de film romantic fără pauză publicitară?

Chiar e așa de greu, ca pe lângă tura obișnuită de critici, de acuze, să îi spuneți și bărbatului de lângă voi că îl iubiți așa cum e, că știți că va fi bine, că vă e dor de el? La dracu, dacă vouă vă e greu, la ce vă mirați că omul se duce în altă parte? Nu toți sunt căliți  pe sado maso mental, psihic. Nu toți au forța de a vă ține piept vouă, stăpânelor acestei lumi. Aș putea spune chiar, fără teama că aș fi criticat, că bărbații sunt supuși unei discrimări. Spuneți-i discriminare sentimentală, de sex, de cum vreți voi. Dar într-o poveste de iubire suntem doi sau îi zicem lucru manual?

Îmi ceri luna de pe cer, ți-o aduc alături de carul mare. Și nu îți cer decât să fii o rază de soare, măcar ocazional, nu dora tunete, fulgere și grindină. Pentru că atunci când femeia de lângă mine e raza mea de soare, atunci când știe și să îmi incălzească sufletul, să mă iubească, și eu la rândul meu, ca bărbat, voi fi suficient de motivat să fac ca tot ce își dorește să i se împlinească. Cam atât de simplu gândesc bărbații. Bine, bărbații care nu au trecut pe vagin artificial.

Și nu, asta nu înseamnă că ducem relațiile cu voi la un șantaj de genul: îmi dai o porție de ciorbă, îmi speli și calci și ai de la mine o ieșire în oraș și un drum la țară la ai tăi. Înseamnă pur și simplu că ne respectăm ca parteneri, ca iubiți. Căci dacă nu există respect și încredere între doi oameni, de ce ar mai stai ei alături?

Sursă foto: huffpost.com

bărbat - unnamed 1 1 150x150Citeste si: Atunci când iubirea ajunge competiție

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.