Liviu Dragnea a decis abrogarea OUG 13!

liviu dragnea - piatavictoriei 1024x576

Liviu Dragnea a decis abrogarea OUG 13! În a 5-a zi de manifestații publice împotriva Ordonanței de Urgență 13, care a modificat Codurile Penale și care a revoltat o țară întreagă, președintele PSD, Liviu Dragnea, ca urmare a unei întâlniri avute cu premierul Sorin Grindeanu și cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a decis să se urmeze pașii legali pentru abrogarea OUG 13 ce modifică Codurile Penale.

Într-un interviu pentru Dcnews, Liviu Dragnea a declarat că va merge cu această propunere la premier, pentru că nu își dorește ca lucrurile să escaladeze, ca România să se rupă în două:

„O să propun o soluție de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranța că acest lucru îi va convinge și pe membrii și simpatizanții noștri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile. Nu vreau să existe în conflict români contra români și să se rupă România în două.

Pentru că nu se mai poate discuta cu argumente raționale, ci ne confruntăm cu o mașină de dezinformare incredibilă în timp ce România are nevoie de liniște și stabilitate pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare și democrație.„

Update: Surse politice din jurul PSD și al Guvernului au anunțat că premierul Sorin Grindeanu va fi cel care va ieși în această seară cu un anunț privind retragerea OUG.

Într-o conferință de presă de la Palatul Victoria, premierul Sorin Grindeanu a declarat: „Am luat, după aceste zile, câteva decizii. Prima, mâine vom face în regim de urgență o ședință de guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe. (…) Folosesc termenul ‘abrogare’. (…) Am văzut dezbateri inclusiv din acest punct de vedere. E termenul folosit de către Administrația Prezidențială, atunci când ne-a cerut să abrogăm această ordonanță. Vom găsi calea legală, abrogarea, prorogare, ca să nu intre în vigoare această ordonanță”

liviu dragnea - liviu dragnea 605x 150x150Citeste si: Liviu Dragnea – PSD va continua să guverneze

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.