Liviu Dragnea: PSD va continua să guverneze!

Dragnea - liviu dragnea 605x

Liviu Dragnea: PSD va continua să guverneze! Într-o conferință de presă ce are loc chiar în aceste momente, odată cu terminarea Cex al PSD, președintele social democraților, Liviu Dragnea, a făcut o serie de declarații în legătură cu cele mai fierbinți subiecte ale acestor zile: OUG pe Codurile Penale, protestele din stradă:

– PSD a câştigat alegerile corect, printr-un vot masiv, exprimat la urnă de cetăţeni. Suntem în continuarea determinaţi exercităm puterea legislativă şi executivă.

Citește și: Klaus Iohannis – „Sunt nemulțumit de reacția MAI și a jandarmilor!„

– Cine încearcă destabillizeze aceste lucruri comite o tentativă de destabilizare a ţării.
– O asemenea maşinărie de dezinformare eu am mai văzut doar la Revoluţie. este un sistem profesionist.
– Avem tot respectul pentru românii care protestează. Le respectăm opinia. În opinia noastră, preşedintele Iohannis este autorul moral al violenţelor de aseară.
– După ce s-a publicat ordonanţă, am stat cu avocaţii mei şi am confirmarea: ea nu opreşte procesul în care sunt implicat. Nu aştept şi nu cer clemenţă de la nimeni
– Am început o acţiune de redeschidere a procesului Referendumului. Am depus o plângere penală împotriva procurorului Lucian Papici pentru a uzurpat calităţi oficiale.

Liviu Dragnea a mai declarat că PSD nu intenționează comasarea DNA cu DIICOT. Legat de faptul că a circulat prin online adresa sa și că oamenii erau instigați să vină peste el acasă, președintele Liviu Dragnea a spus: „Eu sunt aici. Nu am SPP, am doar un șofer, destul de fricos și el.„

Dragnea - Iordache Florin 150x150Citeste si: Ministrul Justiției, Florin Iordache, și-a delegat atribuțiile!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.