Dragostea durează…cât naiba mai durează DRAGOSTEA?

dragostea - dp pretty cute sad girl profile pictures for display dps2014 07 02 05 28 40 2

 Dragostea durează…cât naiba mai durează DRAGOSTEA? Nu, dragostea nu durează 3 ani, după cum spune o piesă de teatru care a avut ceva succes. Dragostea nu durează nici măcar 12 ani, dacă este să ne uităm la divorțul secolului, cel dintre Angelina Jolie și Brad Pitt.

Dragostea, hai să fim sinceri, durează atât timp cât ne dăm noi interesul. Dacă vrem să dureze o veșnicie, va dura o veșnicie. Dacă nu, nu. Mi s-a întâmplat de multe ori să aud femeile spunând: „Lasă că știu eu, acum îți dai silința cu mine, până îți pic la pat și după, Dumnezeu cu mila„.  Așa să fie oare? Pentru noi bărbații, lupta pentru dragostea, pasiunea pusă în fiecare gest, în fiecare pas făcut împreună cu femeia iubită în ceea ce ar trebui să fie povestea voastră de iubire, durează atât de puțin?

De ce ar trebui să aibă dragostea termen de valabilitate? De când am devenit, și noi bărbații, dar și voi femeile, atât de lași? Și mergem pe principiul: asta e, n-a mers treaba o săptămână, două luni, un an, înseamnă că a expirat iubirea noastră. Cum poate să expire sufletul? Cum poate să dispară magia dintre doi oameni? Cum se poate ca, dintr-o dată, zâmbetul ei să nu mai fie răsăritul tău, sărutul ei să nu mai fie drogul tău, îmbrățisarea ei să nu mai fie Raiul tău?

Tare proști mai suntem. Ni se oferă eternitatea prin iubire și noi tot niște amărâți de muritori alegem să fim. Și când mă gândesc că eu lupt pentru dragostea ei în fiecare zi..de atât amar de timp. Și n-am cum să mă plictisesc. Pentru că e ca și când m-ai pune să îmi țin respirația pentru 5 minute. Guess what?! O să mor. Exact așa cum ar face-o sufletul meu fără ea.

Bun. Și cum facem ca dragostea să dureze o eternitate? Simplu ! Iubiți sincer, iubiți din suflet, iubiți fără menajamente. Uneori o să vă doară de o să credeți că și iadul e mai plăcut. Dar mai bine așa decât un suflet sterp, care nu a cunoscut fiorii iubirii vreodată. Care nu a ieșit din ritmul banal al bătăilor inimii. Care nu a simțit cum e să ți se ia respirația când o vezi venind către tine, abia coborâtă din tren, ca o lady din poveste.

Am avut ocazia să am lângă mine, în același bloc cu mine, doi oameni, doi bătrânei, de 90 de ani aproape amândoi. Ei sunt definiția dragostei fără termen de valabilitate. Merg în fiecare dimineață să se plimbe, sunt drăgăstoși unul cu altul, se tachinează de râzi cu lacrimi. „Cine să mă mai ia pe mine acum„ își spun, în timp ce ochii lor povestesc o iubire ca în povești. Asta vreau să trăiesc și eu. Cu tine. Te știi tu. Și ca să nu ai dubii, îți fac și următoarea mărturisire:

DE CE vreau să trăiesc asta cu tine?

Pentru că ești tot ce iubesc pe lumea asta

DE CE te iubesc?

Pentru că tu ai dat culoare celui mai cenușiu Iad al vieții mele.

DE CE Iad?

Pentru că lipseai tu. Pentru că te-am căutat în atâtea lumi și nu mai speram să te găsesc.

DE CE nu mai speram?

Pentru că lumea mă mințea că nu exiști. Dar tu i-ai înfrânt pe toți.

DE CE, totuși tu?

Pentru că întreg universul ne spune că noi suntem dragostea fără termen de valabilitate

dragostea - NIGHT HUG1 768x777 3 150x150Citeste si: Horoscop de weekend: 17-18 Septembrie. LEII primesc veşti!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.