Dragostea ține cont de VÂRSTĂ?

dragostea - soc voi ngoai hinh cac sao khi chua phau thuat tham my

Articol scris de Ionuț Iancu. Dragostea ține cont de VÂRSTĂ? În ziua de azi, a vedea un bărbat de 40 de ani cu o fată de 20, sau o femeie de 50 cu un bărbat de 25 nu mai reprezintă o excentritate, ci o realitate. Practic, o cutumă socială. Asta nu înseamnă că au dispărut prejudecățile, că nu mai există aruncatul cu pietre, judecățile în fața întregului sat.

Dar, dincolo de aceste lucruri, este posibilă o dragoste cu așa diferențe de vârstă? Pot exista lucruri în comun între un bărbat tânăr și o femeie bătrână, sau invers? Unii spun că nu. Alții spun că dragostea nu ține cont de astfel de bariere convenționale. Bine, până la limita legii. Hai să ne uităm un pic pe ce spune legenda urbană despre astfel de relații. Părți pozitive și negative:

  • Pentru o fată, relația cu un bărbat matur înseamnă șansa de a crește cu adevărat ca femeie, de a se descoperi pe sine. Un bărbat matur va ști întotdeauna cum să se poarte cu ea, cu să o facă să se simtă specială, iubită, dorită. Sexul cu un bărbat matur poate fi cu adevărat exploziv, să o facă să uite de cele 2-3 minute rapide și de neînțeles cu un partener mai tânăr.
  • În același timp, pot apărea probleme legate de viziunea diferită asupra unor lucruri. Ea e dornică să descopere cât mai multe lucruri, să se distreze, el momentan are un business de condus. Ea vrea plimbare la munte, o cină romantică și cel puțin o noapte întreagă de orgasme, el și-ar putea dori doar o cină liniștită acasă și eventual un meci de fotbal
  • Relația dintre o femeie matură și un bărbat tânăr poate fi privită ca o șansă oferită acelor bărbați care nu au reușit încă să iasă de sub freudianul papuc al mamei. Ei trec practic la un alt nivel de mămoșenie, acolo unde au parte și de grijă maternă dar și de o iubită. 2 în 1. Cât de sănătos e..greu de spus. Dar e dragostea lor și asta.

La ambele tipuri nu putem exclude nici varianta: stau unul cu altul pentru bani. Asta se întâmplă de foarte multe ori. Dar aici cred că nu mai vorbim de relații ci pur și simplu de americanul „friends with benefits„, prieteni cu beneficii. Sentimentele nu prea au ce căuta într-o astfel de poveste. Nici dragostea.

Eu cred cu tărie în faptul că iubirea adevărată învinge orice obstacole. Depășește orice bariere. De vârstă, de distanță. Trebuie doar să lupți cu adevărat să ți-o împlinești. Pentru că nimic bun nu vine fără ceva efort depus.

dragostea - 10624630 10152868540328739 3875551094540647349 n 1 150x150Citeste si: Imaginea zilei – în ograda lui Moș Achim. 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.