Alertă – drogul violului a ajuns și în România!

drogul violului - drogulviolului 1024x566

Alertă – drogul violului a ajuns și în România! Despre cât de nociv este consumul de droguri s-a vorbit și se va vorbi mereu. este suficient să asculți dramele prin care au trecut cei care au reușit, cu greu, să scape din ghearele acestui viciu sau să te uiți în ochi celor ce au pierdut oameni dragi din cauza unui flagel care este din ce în ce mai greu de controlat.

România nu avea cum să lipsească din acest scenariu. Și, chiar dacă statisticile ne dau vești bune, în sensul că țara noastră este pe ultimul loc în Europa la consum de droguri, atenția tuturor, dar mai ales a autorităților trebuie să rămână în alertă. În acest sens, ofițerii de la Serviciul Antidrog București au realizat o hartă a sectoarelor din București cu locurile cele mai cunoscute pentru consumul de droguri dar și cu drogurile cele mai consumate (sursă Dcnews.ro):

HEROINĂ

Sectorul 1 – Bucureștii Noi, Sectorul 2 – Tei Toboc, Sectorul 3 – Vitan Bobocica, Sectorul 4 – Berceni, Sectorul 5 – Ferentari, Rahova, Sectorul 6 – Iuliu Maniu.

CANABIS

Zona parcurilor Tineretului, IOR, Cișmigiu, Herăstrău, zona liceelor și colegiilor, precum și cea universitară.

COCAINĂ – drog de lux

Sectorul 1 și Sectorul 3 – Băneasa, Pipera.

Citește și: Heroina digitală. Ecranele transformă copiii in dependenți

Un semnal de alarmă este tras de ofițerii antidrog în ceea ce privește unul din cele mai periculoase droguri, supranumit „drogul violului„, care se pare că și-a făcut apariția și prin cluburile din București, existând deja plângeri la poliție de la fete care au fost abuzate folosind acest drog.

Sursă foto: reporterntv.ro

drogul violului - 15624878 567326936794225 1791848776659369984 n 150x150Citeste si: De ce „Balena Albastră„?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.