Arta simplității în ȘIFONIER! Cum să ai un DULAP ordonat

dulap ordonat - Ceiling mounted clothing rack from Urban Outfitters 683x1024

dulap ordonat - 12512343 855099124617082 730334330228149950 n 150x150Text de Andreea Panait

Arta simplitatii în ȘIFONIER! Cum să ai un DULAP ordonat. Câte secunde, minute, ore petrecute într-un dialog nesfârșit cu garderoba pierdem în goana pentru afirmare și confirmare a sinelui ?Moda trece, stilul rămâne !

Îmbracă-ți gândirea și corpul într-o armonie completă și lasă-te apoi privită și admirată .„Când o femeie se simte perfect imbrăcată, poate să uite de ea. Este ceea ce se cheamă farmec. Cu cât veți uita de voi, cu atât veți avea mai mult farmec „ (Scott Fitzgerald). Cu alte cuvinte, transformă-ți sifonierul într-o oază de ordine și liniște. Cu piese dintr-o paletă cu două trei nuante, și accente în culori vii și proaspete, prudent căutate.

Ce haine păstrezi și ce pleacă?

Articole de calitate, care rezistă oricărui sezon indiferent de vântul schimbării.Hainele poartă amprenta caracterului nostru, și ar trebui să il reflecte în esență. Avem darul de a păstra piese pe care nu le purtăm – doar va veni și randul lor, strângem alegerile greșite într-un moment de entuziasm sau slăbiciune al unui sezon de reduceri. Femei suntem!

  • Alege piesele vintage care au o croială clasică
  • Alege hainele pe care le porți mereu
  • Păstrează hainele retro -unicat, nu știi când se întoarce moda
  • Donează hainele pe care mereu le-ai evitat

Totuși o ținută potrivită și un machiaj îngrijit transmit energie pozitivă. Și de ce să nu fii gata mai repede înainte de o întâlnire, să pornești concentrată pe activitățile importante .Un dulap aerisit, va putea să iți dea o mână de ajutor atunci când ești dezorientată.

Cum păstrezi șifonierul ordonat?

  • Împarte articolele onest în lucruri care „rămân” sau „pleacă”
  • Încearcă să le combini pentru a-ți stabili posibile tinute
  • Organizează-le pe culori, activități sau stiluri care îți plac
  • Lasă aer printre haine, nu agoemra șifonierul
  • Pune lângă și bijuteriile, te ajută să vezi ținuta completă

Zâmbește, de azi să ai doar haine adevărate !

dulap ordonat - Why Consignment Shops Rock luxe consignment 1024x560 1 150x150

 

 

Citeste si: ZECE reguli NEȘTIUTE despre haine

 

 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la mine, îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte : emmazeicescu@gmail.com

foto: decoist.com

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.