Ce NU isi mai permite o femeie după 40 de ani?

după 40 de ani - 17438901 275385899572033 6443305840060399616 n1

Ce nu îşi mai permite o femeie după 40 de ani? Treci de 30 şi se întâmplă o fractură interesantă, parcă ar fi corpul tău invadat de o nouă persoană. Te uiţi în oglindă şi începi să te întrebi de ce viaţa e aşa nedreaptă cu femeile. Un rid azi, altul mâine, la noi trecerea timpului nu prea ajută… Ne uităm cu invidie spre domni…care îmbătrânesc chiar foarte sexy.

Dar nu asta mi se pare cea mai mare pierdere, ci condiţia simplă de inima trecută prin prea multe. După 40 am senzația( nu mai am mult pana acolo!)  treaba e simplă, dar devine si mai complicată. Nu te mai amăgeşti aşa uşor cu complimente venite când şi când, filtrul e mult mai serios, pur şi simplu nu mai ai timp de pierdut! Aici poate că și femeile greșesc pentru că pierdem din joacă și copilărie. Devenim prea serioase, iar asta ne ocupă tot timpul!

Citeste si: Și-a plimbat mâinile peste mâinile mele, părea timid…

Ai vrea câteodată să mai crezi în prostioare şi dulcegării, ca la 15 ani când vecinul de la bloc te aştepta cu un sărut inocent. Pe drumul acela ai fost, ai învăţat ce era de învăţat şi ai plecat. Simplu. Nu ţi-ai proiectat că vei ajunge la 40 cu dorul de inima adolescentină, ferită de păcatele lumeşti.

Dacă ai mai putea să trăieşti adolescenţa aia cu pistrui, parcă o parte din tine ar rămâne acolo, la vârsta la care nimic rău nu părea că ți se poate întâmpla. Acum nu îţi mai permiţi greşeli copilăreşti sau dacă o faci îţi asumi că poţi fura doar felii de fericire, nu tortul întreg. Perspectiva e schimbată complet! Firesc, de altfel…

Partea bună este că după 40 de ani femeia nu moare, doar devine mai coaptă, mai atentă la ea, mai seducătoare, mai echilibrată. Uneori e fix invers, semn că abandonăm uneori viaţa prea rapid şi ne lăsăm pradă nepăsării. Că nu îţi mai pasă de alţii e trist, când nu îţi mai pasă de ţine…e dramatic!

În fiecare dintre noi mocneşte câte ceva, depinde de cât de sinceră eşti cu tine, de cât de tare mocneşte focul şi care îţi sunt nevoile. Cine spune că viaţa unei femei se încheie la 40, n-are habar ce vorbeşte. Viaţa unei femei trecute de 40…abia începe! Asta dacă vrei, poţi şi simţi să rămâi TU până la final!

după 40 de ani - 17793430 10210722872842877 57946256 n 150x150Citeste si: Ne reinventăm sau murim!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.