Durerea de cap se trateaza cu Folk!

- Fotor 1444942443204591 576x1024

Era genul ala de zi complicata. Totul mergea prost, dimineata incepuse si mai prost , in emisie planetele nu se prea aliniau. Ce sa mai zic, era o zi proasta!  As fi fugit uneva in lume, intr-o grota…sa nu mai aud de nimeni si nimic. Era ca si cum aveam o trupa de rockeri suparati in cap, care faceau” repetitie” . Pe scurt, imi explodau creierii. Cum scapi de o astfel de zi? Pfff, grea misiune. Norocul meu, dupa o zi punk rock metal? Noaptea a fost FOLK @ Tribute!- Fotor 144494186718494

Facusem rezervare de vreo saptamana, veneau greii folkului, motivul perfect sa ii scoti pe socrii la club. Atat de fain a fost incat am cantat chiar si eu :))) Ce de piese care au trecut testul timpului, nici nu mai stiam ca le am in memorie. A fost Mircea Vintila, Ducu Bertzi, ZoiaAlecu, Nicu Alifantis si Mircea Baniciu. A fost o seara in care toata lumea din Tribute a cantat si a aplaudat!

- Fotor 144494239437345Atat de cool  a fost seara…incat am pus capul pe perna pe la 2.30. Idris dormea de mult, la mama. Pfff! Cand se face mai mare, merge cu noi. O sa cante cu noi piesele lui Ducu Bertzi. Preferata mea de aseara a fost:

„Eu care voiam intr-una alt şi alt decor
Eu care spuneam prea lesne şi oricui mi-e dor
Abia cand a plecat plangand şi n-a mai fost a mea
M-am indrăgostit numai de ea.” (D. Bertzi – M-am indragostit numai de ea)

- Fotor 144494244320459

Care e treaba cu folkul? Folkul are sensibilitate, mesaj, inteligenta. Folkul nu spune : „Da, mama…sunt beata!”:)))) E alt nivel! Nu sunt eu specialista, dar cine are urechi sa auda…sigur si intelege. Cine nu l-a auzit pe Nicu Alifantis …LIVE?  Uite aici doar un scurt moment. Omul e genial!

Zoia Alecu a fermecat sala cu piesa ei  – Vino aici.

„Tu doar inchide ochii
Si lasa-te pe umarul meu,
Inchide ochii
Si lasa-mi mie tot ce e greu,
Prietene,
Hai vino aici.”
- Fotor 144494248610196

Asadar, a fost o seara superba la Tribute, se vede si pe fetele noastre.

- Fotor 144494256692669Dimineata, cand m-am trezit cu „nisip” in ochi, mi-am adus aminte si de prietenul Marius Kalmar, principalul „vinovat” pentru distractia de aseara. Marius, daca te-ai  uitat  dimineata la televizor,  la Oameni si Fapte si am avut cearcane, tu esti de vina. Ha!Mai venim, folk sa fie!

 

PS: La ce mai este bun folkul? Well, folkul intareste „relatiile bilaterale nora – soacra”:))))  si te face sa canti ca un indragostit ….

„Ce bine că eşti, ce mirare că sunt!
Doua cântece diferite, lovindu-se amestecându-se,
Două culori, ce nu s-au văzut niciodată,
Una foarte jos, întoarsă spre pământ,
Una foarte sus, aproape ruptă
În înfrigurata, neasemuită luptă
A minunii că eşti, a-ntâmplăriï că sunt.”

 

 

Live & Believe

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.