Dureri de spate? Scapi de ele cu ajutorul hipnozei!

dureri de spate - Durerea de spate2

Dureri de spate? Scapi de ele cu ajutorul hipnozei! Una din bolile cele mai des întâlnite astăzi este cea a durerilor de spate. Asta se datorează și faptului că marea majoritate dintre noi petrecem foarte mult timp pe scaunul de la birou, iar de acolo, de obicei, ajungem direct în pat acasă.

Fiecare om care se confruntă cu aceste dureri de spate a încercat fel și fel de tratamente și metode de vindecare. Specialiștii vin și propun hipnoza ca o metodă alternativă de vindecare de dureri de spate. Hipnoterapia are capacitatea nu doar de a o ameliora, ci chiar de a o elimina în totalitate. “Hipnoza creează o stare mentală în care mintea subconștientă, motorul emoțiilor și senzațiilor, poate primi mai ușor sugestii pozitive pentru interpretarea și depășirea durerii. Persoana aflată în suferință este adusă într-o stare de relaxare profundă în care schimbă răspunsurile pe care subconștientul le transmite la mesajele de durere.

Citește și: Durerile ascund boli. Nu le IGNORA!

De exemplu, prin hipnoză îți poți programa subconștientul să elibereze endorfine atunci când este necesar pentru a atenua durerea de spate. Endorfinele sunt analgezice produse în mod natural de creier. Atleții, de exemplu, se elimină în organism o cantitate semnificativă de endorfine în timpul antrenamentelor intense. Endorfinele au capacitate de a produce o anestezie ușoară sau o anestezie completă a durerii”, afirmă preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză.

În practică, există trei modalități de bază prin care hipnoza poate trata durerile de spate:

1.    Se pot da sugestii directe la nivel de subconștient pentru a influența percepția durerii. Acest lucru înseamnă că, deşi cauza este încă acolo, senzația nu va mai fi percepută.

2.    Ne putem învăța subconștientul să producă endorfine care vor fi folosite ca analgezice pentru durerea de spate, astfel încât durerea să nu mai fie simțită.

3.    Folosind hipnoza, pot fi descoperite cauzele emoționale ale durerii, și prin rescrierea experienței traumatice, durerea poate fi vindecată definitiv.

Sursă foto: a1.ro

Citește continuarea pe: jurnalul.ro

dureri de spate - ploi 1 150x150Citeste si: METEO – ANM a emis informare meteo de ploi și vânt pentru weekend!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.