E tare să ai frați?

e tare să ai fraţi? - 17126558 1275652735844543 5186280087749656576 n1

E tare să ai fraţi? Uneori mă întreabă lumea dacă îi mai fac o surioară lui Idris. Aş zice că da, aş zice că nu. Fac parte dintr-o familie cu mai mulţi fraţi. În caz că nu ştiaţi, suntem 6 la număr. Din toate căsătoriile posibile, ăştia suntem, Dallas e mic copil.

Dacă ar fi să scriu o carte despre viaţa mea, ar fi cam făină, măcar nu a fost una comună şi plictisitoare. A fost cu  artificii destul de des. Dar poate că asta-i farmecul, cine mai ştie? Şi pentru că suntem 6 la număr m-am întrebat mereu cum ar fi să fii singur. Ştiu, sună ciudat, dar sufletul de copil nu ştie multe.

Vrea toată dragostea pentru el. Să nu mai fie  în căutare… toată viața. Şi totuşi e ceva magic când sunt mulţi frați. Uneori razi tare, alteori un frate îţi bagă o croşetă în mână, alteori o pierdem pe cea mai mică în jurul blocului. Și uite așa ajungi la maturitate și nu îți dai seama când s-a întâmplat asta. Complicată şi amuzantă viaţă!

Citeste si: De ce cred în EL?

Marea mea admiraţie merge către femeile care au mulţi copii, trebuie să fii cu adevărat tare să faci asta.
Genul ăla de femeie puternică care la 1930 decide să divorţeze, gravidă fiind cu al treilea copil. Alege să facă asta în mediul rural şi într-o perioada în care societatea consideră că eşti anapoda, dacă divorţezi. Un rebut social…

Alege să rămână într-o localitate izolată, undeva pe un deal, departe de alte case. Şi-a crescut singură, într-o curăţenie impecabilă, cei trei copii. Avea un cult pentru igienă şi curăţenie, cult pe care l-a transmis mai departe. A trăit singură, fără bărbatul pădurar pe care l-a părăsit pentru că nu se spăla. Nu avea curent electric, dar asculta teatru radiofonic. A făcut AVC şi a murit singură, dar în pace. A rămas tare până la final! Dumnezeu să o odfihneasca. Poveste auzită ieri!

Copiii ei au avut copii, iar nepoții încă se mândresc cu ea. Ea le-a insuflat cultul familiei și al copiilor. E tare să ai fraţi, în concluzie. Dar e şi mişto să fii singur! Fiecare după cum i-a dat Dumnezeu!

e tare să ai fraţi? - 16584894 199673517177879 6842270373002608640 n 150x150Citeste si: Fii Fericit! Ieși din Zona de Confort!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE– Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.