Edith Gonzales: „Moarte, așează-te și așteaptă-mă!”

Edith Gonzales - Screenshot 46

Edith Gonzales: „Moarte, așează-te și așteaptă-mă!” Una din cele mai iubite artiste de telenovele din lume, Edith Gonzales luptă de ceva vreme cu nemilosul cancer de col uterin. De curând, după o nouă operație suferită, actrița a venit cu un mesaj pentru toți fanii ei, un mesaj din care reiese dorința ei de a lupta și de a învinge o boală care stinge viața a milioane de femei anual:

„Sunt femeie, fiica, soră, cetăţeană, mexicană şi fiinţă universală. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor şi a tuturor femeilor din generaţie în generaţie care trăiesc în mine, şi prin mine. Sunt liberă şi sclavă precum ele, precum noi toţi. Noi, femeile, suntem nişte aventuriere: am studiat, am dansat, am râs cu poftă şi am iubit. Şi avem responsabilitatea de a le spune şi celor ce vin că merită să trăieşti din plin.

Citește și: Cancerul de col UTERIN- Cea mai frecventă tumoră malignă la FEMEI

Avem o singură viaţă şi deci o singură şansă să strălucim. Vă vorbesc din proprie experienţă, iar eu, ca persoană ce nu a fost niciodată punctuală, nu am de gând să ajung la timp nici la cel din urmă strigăt. Îmi pare rău, dar mai am multe lupte de dus, multe zâmbete de împărţit, multă artă de admirat. Aşa că, Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere”

Sursă foto: Edith Gonzales Instagram.

Sursă știre: antena3.ro

Edith Gonzales - edith gonzales 768x512 150x150Citeste si: DRAMA unei actrița de telenovele. Edith Gonzales, bolnavă de cancer

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.