DRAMA unei actrița de telenovele. Edith Gonzales, bolnavă de cancer

edith gonzales - edith gonzales 1024x682

DRAMA unei actrița de telenovele.  Edith Gonzales, bolnavă de cancer O veste a căzut ca un trăznet peste una din cele mai iubite actrițe de telenovele din lume, Edith Gonzales. Chiar în timp ce filma pentru cea mai nouă producție de televiziune, „Eva„, Edith Gonzales a aflat că suferă de cancer de col uterin.

Actrița de 51 de ani a fost deja supusă unor operații – histerectomii (i-au fost extirpat uterul în totalitate, ce cuprinde cervix-ul, trompele uterine şi tumorile maligne). O apropiată a familiei povesteşte că actriţa încearcă să fie pozitivă, de dragul familiei sale.

„Edith a fost mereu puternică, dar acum chiar s-a deprimat complet. Şi-a trimis fiica să locuiască câteva zile cu tatăl ei, politicianul Santiago Creel”, a spus aceasta. Edith Gonzales este extrem de iubită în România, ea fiind actrița principală dintr-o serie de telenovele ce au avut audiențe incredibile la vremea când au fost difuzate: Salome sau Nunca te olvidare.

Mai multe detalii aici România TV

edith gonzales - gras   ca o PURCIC   1 150x150Citeste si: Când BĂRBAŢII intră în COMPETIŢIE

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE – Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.