Edith Gonzalez, gest curajos. Bolnavă de cancer, a pozat cheală

Edith Gonzalez - Screenshot 151

Edith Gonzalez, gest curajos. Bolnavă de cancer, a pozat cheală. Actrița sud americană trece prin drama de a se lupta, de mai bine de un an de zile, cu un cancer de col uterin. La începutul anului a postat un mesaj cutremurător de adio iar presa a creat isterie când a anunțat că a murit deja.

Cu toate acestea, Edith Gonzalez luptă cu toată puterea să treacă cu bine peste această încercare și, de curând, într-o revistă cunoscută din Mexic, a oferit un interviu detaliat, în care a povestit cum a schimbat-o tot ceea ce i s-a întâmplat în ultimul an. Acesta a fost și momentul în care actrița a decis să apară în public fără a mai ascunde unul din efectele dureroase ale cancerului și tratamentului asupra cancerului: pierderea părului.

Edith Gonzalez - Screenshot 150

Citește și: Edith Gonzales: „Moarte, așează-te și așteaptă-mă!”

Imaginea este una cu adevărat cutremurătoare, mai ales pentru toți cei care au avut ocazia să o vadă pe actriță în perioada ei de glorie, având un păr superb, blond. Gonzalez nu se lasă deloc complexată de această situație, ba, mai mult, contul ei de Instagram este plin de poze în care se declară mândră de chelia ei. Iar fanii o susțin și o încurajează, prin mii de mesaje, like-uri și shares.

Edith Gonzalez: „Adevărata înțelegere a cuvântului cancer am avut-o în prima noapte de spitalizare”

Sursă foto: Edith Gonzalez Instagram

Edith Gonzalez - katy perry bon appetit art 150x150Citește și: Katy Perry, videoclip şocant!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.