Elaine din Seinfeld, bolnavă de cancer la sân

cancer - giphy 6

Elaine din Seinfeld, bolnavă de cancer la sân. Te-ai îndrăgostit de ea în Seinfeld, serialul care a făcut-o celebră. Mai nou, aștepți cu sufletul la gură episoadele noi din ”Veep”, cea mai nouă producție în care a fost implicată și pentru care câștigă premii Emmy pe bandă rulantă. Dar Julia Louis-Dreyfus mai duce o luptă, una teribilă. Actrița suferă de cancer la sân.

„O femeie din opt suferă de cancer la sân. Astăzi, sunt eu”, a postat pe Twitter actrița de 56 de ani, care a câștigat în septembrie cel de al optulea premiu Emmy pentru cea mai bună actriță într-un serial de comedie, al șaselea obținut pentru rolul Selina Meyer din „Veep”, un record.

Citește și: Medicamentele pentru tratarea cancerului, pregătite de roboţi

„Vestea bună este că pot conta pe cel mai magnific cerc familial și de prieteni de susținere și de atenție, precum și pe o asigurare de sănătate fantastică prin intermediul sindicatului din care fac parte”, a adăugat ea. „Vestea proastă este că nu toate femeile sunt atât de norocoase, deci să ne luptăm împotriva tuturor formelor de cancer și să facem din asigurarea medicală universală o realitate”, a mai scris actrița.

Sistemul de sănătate american leagă, în cazul majorității americanilor, asigurarea de locul de muncă, existând puternice disparități.

Continuare știre pe Agerpres

cancer - cancervaginal 150x150Citește și: Investigarea anuală pentru prevenirea cancerelor ginecologice

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.